неделя, 3 март 2019 г.

Trussardi My Scent


Привет :)

Отдавна не съм писала за парфюми,причината е ,че спрях да си взимам защото натрупах доста и реших първо да изразходя докрай поне 4-5 флакона преди да взимам нови аромати.
В ежедневието си ползвам основно един парфюм това е Versace Crystal Noir,от няколко години ми е фаворит и не оставам без него,ето тук съм писала за него:


Последните месеци подарих няколко от парфюмите които не ползвам на приятелки и вече в шкафа имам място за нови аромати.
Пролетта идва и съм в търсене на нов аромат подходящ за идващия нов сезон.
Първият който реших да тествам е Trussardi My Scent .Поръчах го "на сляпо" от сайт за парфюми без да знам какъв е аромата му. Преди години имах Trussardi Donna и ми харесваше.
Това което ме привлече да пробвам Trussardi My Scent  е парфюмната комбинация от пролетни цветя и най вече люляка,обожавам аромата на люляк.


Избрах най-малката разфасовка от 30 мл. ,все пак е аромат който не познавам и не бих рискувала с по-голяма.Опаковката му е розова на цвят като основа,но прелива холограмно в много цветове и беше много трудно да я снимам и на снимката да е реалния и цвят.На снимката горе най-много се доближава цвета.


Това е и самия парфюм в красиво бледо розово стъклено шише с голяма розова капачка.Флакона е малък и компактен,удобен за носене в чанта.Капачката се затваря много плътно,което също е много важно при носене в чанта,по-малко вероятно е да се отвори без да искаш.

Ето малко информация от производителите :

My Scent е последното предложение на Trussardi , част от колекцията, включваща дамския аромат My Name от 2013г., мъжкия My Land от 2012г., както и Blue Land от 2015г. Ароматите на модната къща са добре известни със своята изключителност и съблазнителност. Новият My Scent още веднъж подчертава това впечатление – композиция, изпълнена от чувствени нотки, съхранена в съблазнителна опаковка. Казано накратко, My Scent e ода за Жената и нейния свят. Самото име на аромата, създаден от Nathalie Gracia-Cetto, изразява това, което се крие в бутилката. My Scent е уханието на Жената. Много лично той я обгръща с воал от нежно кадифе, установявайки се върху кожата й, за да излъчва своя опияняващ аромат. Разкошен букет от нежни цветя носят очарователно усещане за необуздана радост от живота. От отвора на бутилката изникват пролетни цветя, впечатляващи със своята неустоима жизненост, която е подчертана от нотка круша. В сърцето са добавени още флорални акорди – изкусителен люляк в чувствен флирт с благороден розов цвят. Базата е доминирана от кашмир и хелиотроп, обвити в серенолид – специална молекула мускус с леки плодови нюанси, която дарява аромата с прохлада. Елегантен и същевременно свеж и младежки, My Scent е най-женственият и чувствен аромат от дамските предложения на Trussardi. Луксозен парфюм, въплъщаващ моментите на вечна красота. 
 
 Връхни нотки: цветни нотки, круша
Сърдечни нотки: люляк, роза
Базови нотки: хелиотроп, кашмир, мускус 
 
Лансиран през 2015 година


Моето мнение :

Първо искам да уточня,че не съм специалист и изказвам мнението си на потребител.
 Trussardi My Scent се оказа истинско попадение за мен,много женствен,топъл и нежен аромат.В комбинацията от цветя ясно долавям аромата на люляк,но не така силен и интензивен,а лек и загадъчен галещ обонянието.
Парфюма не е натрапчив и силен ,седи близо до кожата  ,според мен е подходящ за офис,където е препоръчително да се избягват силните шлейфови парфюми.
Чакам с нетърпение първите дни на пролетта за да видя как ще се развие аромата при по-топло време.
За съжаление не е особено траен на моята кожа,но това е силно индивидуално,при мен дори и по-силните парфюми за които е типично да са много издържливи като аромат спират да се усещат доста по-бързо на моята кожа от колкото при мои приятелки.
Аромата се усеща 4-5 часа.

 

1 коментар: