неделя, 3 март 2019 г.

Bio:Vegane Skinfood Organic Green Tea


Привет :)

Искам да ви покажа един прекрасен подарък който получих наскоро-
комплект Bio:Vegane Skinfood Organic Green Tea....


Ето какво се крие в кутията :


Информация от производителите:

BIO:VÈGANE е част от портфолиото на BCG Baden-Baden Cosmetics Group GmbH. Който е един от водещите производители на козметика в Германия. Козметичните продукти се оптимизират постоянно в собствената лаборатория на компанията и се контролират редовно от независим институт. BCG създава доверие към марката и продукта с новаторските предложения, защото те не предлагат идеал за съвършена красота, а възможност клиентите да се чувстват красиви и добрe поддържани в собствената си кожа.
100% Био, веган и NATRUE-сертифицирана козметика .

Козметичният комплект от "Bio:Vegane Skinfood" ще осигури успокояваща и подхранваща грижа за кожата на лицето ви. Той съдържа измиваща пяна, крем за лице и лист маска. Продуктите са от серията "Organic Green Tea", специално разработена за чувствителна и стресирана кожа.


Измиващата пяна за лице ефективно премахва замърсяванията и грима. Нежно почиства порите в дълбочина, без да оставя неприятно чувство за опъната от сухота кожа. Пяната намалява леките зачервявания и действа освежаващо. Деликатната формула подхранва, изглажда кожата и я подготвя за последващата козметична грижа. Пяната е подходяща за ежедневна употреба. Формулата ѝ е обогатена с био екстракт от зелен чай, който притежава антисептични и антибактериални свойства и намалява зачервяванията. Той укрепва естествените защитни функции на кожата и има антиоксидантно действие. Добавен е и екстракт от сладък корен, който действа успокояващо и облекчава раздразненията. Той намалява зачервяванията, изравнява тена и овлажнява кожата. И не на последно място, екстрактът от гинко билоба стимулира микроциркулацията и метаболизма на клетките. Действа подмладяващо и се бори със свободните радикали.


Кремът за лице успокоява кожата и възвръща естествения ѝ баланс. Намалява леките зачервявания, подхранва сухите зони и предотвратява загубата на влага. Кремът подпомага естествената защитна функция на кожата и я предпазва от негативното въздействие на външните фактори. Формулата му също е обогатена с био екстракт от зелен чай и сладък корен, които действат успокояващо и облекчават раздразненията. Включени са още екстракт от гинко билоба, която има антиоксидантни и подмладяващи свойства и не на последно място, маслото от маслина предотвратява преждевременното стареене и има подхранващ ефект. То притежава овлажняващи свойства и помага на кожата да запази своята еластичност.


Лист маската осигурява допълнителна доза грижа за кожата, а ефектът от употребата ѝ е видим само след броени минути. Тя представлява целулозна маска, напоена с концентрат, която приляга към контурите на лицето и е удобна за нанасяне. "Organic Green Tea Sheet Mask" намалява леките раздразнения и зачервявания. Маската подпомага естествената защитна функция на епидермиса и предпазва от негативното въздействие на външните фактори. След употребата ѝ, кожата изглежда балансирана, жизнена и със здравословно излъчване. Формулата ѝ е обогатена с био екстракти от зелен чай, сладък корен и гинко билоба. Добавена е хиалуронова киселина, която осигурява необходимата хидратация и тонизира кожата.

Продуктите не са тествани върху животни и са веган.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар