петък, 14 април 2017 г.

Серум за мигли Eveline 8 в 1 & SOS Lash Booster 5в1


Привет :)

Много одавна се каня да пиша за Серум за мигли Eveline  SOS Lash Booster 5в1,сега когато наскоро открих новия серум 8 в 1 най накрая дойде ред и на тази статия.
Ползвам серума 5 в 1 повече от 2 години ежедневно преди да сложа спирала на миглите.


ето какво обещават производителите :

Удвоява обема на миглите
Удължава и заздравява
Подхранва и регенерира
Ускорява растежа на миглите
Спира падането на мигли 
 Иновативен продукт, който съчетава действието на изграждащ серум за мигли, активатор за растеж на мигли и основа за спирала. Иновативна формула, обогатена със съвременни активни съставки, действа в комбинация с арганово масло, гарантира мощно регенериращо и подхранващо действие. Серум с професионална, специално разработена, гъвкава четка и сатенена консистенция, които придават на очите хипнотичен поглед. 
 Серумът съдържа специално селектирани, активни съставки:

Биохиалуронов комплекс съдържа висока концентрация на хиалуронова киселина и веднага прониква в структурата на миглите, интензивно овлажнява, изглажда и стимулира техния растеж.
Luxury of youth complexTM подмладяващ комплекс с арганово масло съвършено регенерира, подхранва и заздравява миглите. Ефективно възстановява и защитава миглите от вредното влияние на външните фактори.
Д-пантенол (про-витамин В5) незабавно прониква в миглите, овлажнява, изглажда и сгъстява миглите. Придава блясък, защитава, регенерира и заздравява миглите от основата до краищата.
 
моето мнение :
Този продукт за мен е истинско откритие и не оставам без него.За съжаление при мен няма ефект от към растеж на миглите,но пък е чудесна база преди нанасяне на спирала.Препоръчала съм го на много приятелки и всички са доволни от него.
Цената му е повече от прилична - около 8 лв.

Веднага щом видях новия серум 8 в 1 на пазара си го купих .цена 10 лв.




Производителя обещава:

Интензивна грижа за слаби и крехки мигли. Серумът действа в 8 насоки, като видимо подсилва и подобрява състоянието на миглите. Иновативен продукт, който съчетава свойствата на възстановяващ серум, активатор за растеж на мигли и основа за спирала. LUXURY OF YOUTH е комплекс, богат на арганово олио. В комбинация с хиалуронова киселина, прониква в структурата на косъма и стимулира растежа, като оптично удвоява миглите. Регенерира, подхранва и сгъстява миглите. Д-ПАНТЕНОЛ подсилва миглите от корена до върха. Редовната употреба на серума осигурява видимо по-плътни, по-дълги и по-силни мигли.

Използвайте серума за мигли 8 в 1 когато Вашите мигли са:

Слаби
Крехки
Без блясък
Къси
Тънки
Избледнели
Падат лесно
Растат бавно 
 
Моето мнение:
Ползвам серума ежедневно около месец сутрин преди са сложа спирала за мигли.Засега не забелязвам ефект относно растежа и дължината на миглите.
За мен този продукт е чудесен като база преди спиралата.Четката е силиконова,средна като големина,много удобна за прецизно нанасяне дори в по-трудно достъпната част във вътрешния ъгъл на окото.С него успявам много хубаво да оформя миглите,разресва перфектно,дава обем и извива миглите.Непосредствено след нанасяне цвета му е бял,но след 2-3 минути става почти прозрачен.След като го нанеса винаги изчаквам поне 5 минути да засъхне и след това нанасям спирала.Нанасянето на спирала е много по-лесно и бързо,защото със серума вече съм успяла да дам добра форма,обем и извивка на миглите.
 За мен и двата серума са много добри с еднакъв резултат.Ако искате миглите ви да пораснат тези серуми определено нямат такъв ефект,но ако искате добра база  с която да се постигнат по обемни и извити мигли това са чудесни продукти.

Евелин имат още един серум който също съм пробвала-активатор за растеж на мигли 3 в 1

От него никак не съм доволна,четката е същата,но консистенцията му е по гъста,по миглите се натрупва повече ,слепва ги и образува топчета.Дори след 5 -10 мин. остава снежно бял на цвят върху миглите,не засъхва и при нанасяне на спирала се получава едно мазало от смесване на серума и туша на спиралата.Този го изхвърлих след няколко неуспешни проби.

2 коментара:

  1. Забелязвам някаква мода в тези продукти за растеж и подхранване на миглите.. До скоро в социалната мрежа не спираха рекламите на LAsh Lash baby, чиято цена обаче е в пъти по-висока. Тези серуми са може би по-нискобюджетни варианти и явно си заслужават! :) Аз лично никога не съм ползвала основа за спирала, но миглите ми по природа са доста дълги и гъсти. :))

    ОтговорИзтриване
  2. Ползвам повече от месец SOS Lash booster. Не очаквах кой знае какъв ефект и първоначално го използвах просто като база за спиралата. Сега обаче забелязах видим ефект върху миглите си. Препоръчвам !

    ОтговорИзтриване