петък, 14 април 2017 г.

L'Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay серия за коса с мазни корени и сухи краища


Привет :)

Днес искам да споделя впечатленията си от последните продукти за коса които си купих.
Преди около месец си купих маската за коса

Loreal Elseve Extraordinary Clay Mask Маска за мазни корени на косата,ето тук съм писала подробно за нея:

След като останах доволна от нея реших да пробвам и другите продукти от серията  L'Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay серия за коса с мазни корени и сухи краища.Това което намерих е шампоан и балсам,прочетох  в интернет,че има и сух шампоан от тази серия,но не го намерих в магазините .

А сега подробно за всеки продукт:

- Стъпка 1 маска преди измиване на косата 
Ето какво обещават производителите :
Elseve Extraordinary Clay Mask x150 ml е специално разработена маска за мазни корени и сухи краища, предназначена за ежедневна употреба, която придава нежна мекота и старателно почиства корените. Уникалната ѝ подхранваща формула, която е концентрация нa 30% чиcтa глинa, спoмaгa зa почистването нa косатa, като същевремено подобрява структурата на косъма и състоянието на скалпа. Маската на Елсев е с причистващо действие и осигурява дълбока грижа, След употребата на маската е отстранено неприятното омазняване на косата, като корените са чисти и освежени, а косата изключително мека на допир.
Моето мнение :
Доволна съм от маската ,първите няколко пъти я ползвах непосредствено след маслена маска на скалпа и така не можеше да се види пълния и ефект.Последните няколко пъти я пролзвах както е описано и съм доволна от резултата.Стоя с нея 10-тина минути и след това мия косата,маската се отмива много лесно.
Недостатък е цената и 11 лв. за 150 мл.
Ето тук може да прочетете с какво да заместите тази маска на цена под 2 лв.
http://tediata.blogspot.bg/2017/04/5.html 
- стъпка 2 

Elseve Extraordinary Clay Purifying Shampoo  е специално разработен шампоан за коса с мазни корени и сухи краища, предназначен за ежедневна употреба, който хидратира и старателно почиства корените и скалпа. Уникалната му измиваща формула, която е обогатена с 3 вида глинa, спoмaгa зa почистването нa кocaтa, като същевремено подобрява структурата на косъма и състоянието на скалпа. Шампоанът на Елсев е с причистващо действие и осигурява дълбока грижа, като подхранва всеки косъм от корена до върха. След употребата на шампоана косата е чиста, блестяща и хидратирана. 
Моето мнение за шампоана :
Нужно е малко количество и само едно нанасян за да се измие добре косата.Прави доста обилна пяна ,има силен аромат .Не обичам силно ароматизирани козметични продукти и определено тази силна миризма ме дразни.Като изключим това шампоана не е никак лош,но не е и нищо впечатляващо.


- стъпка 3 

Elseve Extraordinary Clay Purifying Conditioner x250 ml е специално разработен балсам за коса с мазни корени и сухи краища, предназначен за ежедневна употреба. Балсамът на Елсев осигурява дълбока грижа, като подхранва всеки косъм от корена до върха. 
моето мнение за балсама:
Нанасям балсама на мокра коса само по дължините и краищата и стоя с него не повече от 5 минути. За разлика от шампана балсама много ми хареса,успява да хидратира доста добре сухите краища.Косата е по мека и лесна за разресване.


Няма коментари:

Публикуване на коментар