петък, 21 април 2017 г.

Mon Geurlain



Привет :)
Днес искам да ви споделя последната ми парфюмна любов .... Mon Geurlain.
Много рядко се е случвало да се влюбя в парфюм от пръв поглед....по скоро от първо помирисване,но тук се случи .Първоначално тествах парфюма на блотер,много ми хареса.Реших да го пробвам как ще стои и как ще се развие и на кожа....хареса ми още повече,влюбих се тотално.
За мен аромата е топъл и мек,секси  и много женствен .Носи усещане за лукс,според мен е подходящ точно за пролетния сезон,когато сутрин е хладно парфюма  те обргръща като луксозен шал аромат на лавандула, ванилия,жасмин, тонка, санталово дърво и цитруси.

Бутилката много ми хареса,тежка и масивна ,изчистен дизайн без нищо излишно.
За съжаление кожата ми не задържа за дълго време парфюм.Дори парфюми като Alien Mugler Alien Guerlain и Versace Crystal Noir които са силни и доста трайни аромати при мен отшуммяват в рамките на 2-3 часа и остават тихи ,осезаеми близко до кожата.
При Mon Geurlain се случи същото силно и ярко начало на аромата и след това затихва и остава близко до кожата,въпреки това ме плени този прекрасен женствен аромат.
Не можах да устоя и си купих най-голямата предлагана на пазара разфасовка от 100мл.






Mon Geurlain от Geurlain е дамски парфюм с неочаквани обрати, интригуващ, вълнуващ, уникален. Принадлежи към групата на ориенталските дървесни аромати и е представен през 2017 година. Негов автор е небезизвестният парфюмерист Thierry Wasser, а 2017 година беше белязана с началото на сътрудничество между една от най-старите парфюмерийни къщи – Guerlain и една от най-известните актриси – Анджелина Джоли. Самият парфюм до последно беше обвит в тайна. За да запази интригата, марката задържаше информацията за новия аромат. И ето, свърши се! Парфюмът излезе и привлича с неочакван развой. Изхождайки от името, се очакват тъмни, страстни и тежки наркотични тонове. Изненадващо, но не е така – зад кадър остават лъчите на слънцето, а тяхната топлина се усеща в топлите дървесни и ванилови акорди. Композицията се разгръща с връхни нотки на освобождаваща сетивата лавандула от Прованс и слънчев бергамот. Сърцевината дарява с молекули елегантен чувствен жасмин самбак от Индия, събран при изгрев слънце и новаторската съставка парадизон (флорално съчетание на ирис и жасмин). Финалният шлейф е запомнящо се преплитане на бяло сандалово дърво от Австралия, таитянска ванилия от Папуа-Нова Гвинея и сладък кумарин (ванилов аромат).
Връхни нотки: карла лавандула, бергамот
Сърдечни нотки: жасмин самбак, ирис
Базови нотки: ванилия от Таити, кумарин, австралийско сандалово дърво



Флаконът е създаден още през 1908 година- утвърден като един от емблематичните на марката. Век по- късно, красиво подсилен от луксозна стъклена маса и златен накит, този флакон предлага контраст между силни, стегнатите линии и чувствени извивки, изразяващи съвременната женственост. Дамският парфюм Guerlain Mon Guerlain определено е аромат за една едновременно силна и нежна дама.


Няма коментари:

Публикуване на коментар