понеделник, 12 февруари 2018 г.

Bell girl city love




Привет :)

Няма по-подходящ момент от този няколко дни преди празника на любовта да ви  покажа една страхотна свежа колекция Bell girl city love.
Специално за най-романтичният месец в годината BELL Cosmetics създаде лимитирана серия продукти GIRL CITY LOVE! Вдъхновени от романтиката, те са с изкушаващ дизайн и сърцевидни елементи. Специално за всички, който носят любовта в сърцето си и са готови смело да я разкрият и да се забавляват.

За момичета, които ОБИЧАТ да се забавляват, ОБИЧАТ живота, ОБИЧАТ приятелите, ОБИЧАТ мъжа на мечтите си и са готови да преобърнат света в името на своята любов.
 
 
Сигурно сте любопитни какво има в тази красива торбичка...няма да ви държа под напрежение,веднага ще покажа красотите криещи се в нея.
 
 
 Един прекрасен сет лак за нокти,топ лак с ефекти,червило и комбиниран продукт-руж хайлайтър и контур.
Ето и всеки един продукт отделно :

Започвам първо с лака за нокти:

Bell лак за нокти "She" и "He",дълготраен,бързо съхнещ и плътно покритие."Не" създава плътно покритие ,а "She" е ефектен брокат с който може да се декорират ноктите.
Цветовете са "She 03" и "He 03"

Червило за устни Bell My Sweet Lips



Червилото Bell My Sweet Lips е с кадифено нежен ефект.,хидратира устните и създава наситен цвят.Не на последно място има много красива форма на сърце,много подходящо за предстоящия празник на любовта.
Цвета е 04.

Bell My Sweet Lips палитра

Палитра която комбинира в себе си руж,хайлайтър и контур за лице.Разкошна палитра съдържаща всичко необходимо за перфектен вид на кожата на лицето.




Няма коментари:

Публикуване на коментар