понеделник, 12 февруари 2018 г.

Шампоан за обем Eprouvage Gentle Volume


Привет :)

Доста пъти съм писала колко много грижи полагам за косата ми,напоследък се ориентирах към професионалната козметика за коса.Косата ми е тънка и фина,без обем ,ето защо търся продукт ,който да придаде плътност и обем.Наскоро пробвах шампоана на Tigi Bed Head Fully Loaded,за съжаление не бях доволна.
Избрах да пробвам  Eprouvage Gentle Volume от многото положителни отзиви за него .


Малко повече за марката:
Eprouvage /Епруваж/е козметика за коса със стволови клетки, разработена от създателите на Macadamia Professional. Обогатена с клинично доказани активни съставки, линията има ефективно действие против косопад и забавя процесите на стареене и изтъняване на косата. Eprouvage намалява осезаемо загубата на коса, заздравява скалпа, стимулира растежа и уплътнява косата видимо.

Всички продукти Eprouvage са без сулфати, парабени, глутен, минерални масла, фталати, оцветители и не се тестват върху животни. 
 
Ето какво обещава производителя за Eprouvage Gentle Volume:

Eprouvage Gentle Volume е нежен измивен шампоан с уплътняващо действие. Той оставя косата по-обемна, по-силна и жива. Неговата формула обогатена със стволови клетки заздравява скалпа и косата от корените до върховете и се бори с процесите на стареене и изтъняване на косъма.

Как действа:
Почиства скалпа и косата, като ѝ придава плътност
Прави косъма по-силен и намалява накъсването
Дава цялостен обем

Начин на употреба: Нанесете на влажна коса и масажирайте нежно скалпа и дължините на косата. Изплакнете с вода и повторете, ако е необходимо.
 
Състав на шампоана
 
Моите лични впечатления след няколко измивания със шампоана:
За съжаление не съм доволна,а толкова се надявах да е подходящ за моята коса.Има нормална за шампоан консистенция с леко перлен бял цвят и ненатрапчива миризма .Прави доста обилна пяна ,след отмиване на шампоана с вода косата остава мека,не се усеща премита.
След като косата изсъхне обем няма,даже напротив косата ми е някак по-сплескана в сравнение с други шампоани.Като цяло косата има вид на немита и още след ден изглежда зле.
Цена 26 лв.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар