неделя, 25 февруари 2018 г.

Балсам за устни Xpel LipSilk Lip Balm Blueberry


Привет :)

Днес искам да ви покажа един много сладурски балсам за устни
Ползвам балсам за устни ежедневно,независимо от сезона,тъй като устните ми са много сухи и често напукани,ето защо имам винаги поне няколко налични балсама за устни.У дома винаги имам  Nuxe Reve de Miel Ultra Nourishing Lip Balm,много е добур,но за съжаление е в бурканче и не е удобен за употреба навун,когато няма къде да си измия ръцете а за да взема от балсама трябва да бъркам в бурканчето.За навън предпочитам балсам под формта на стик,много по-удобен е.


Реших да пробвам този заради необичайната му форма,като малко синьо яйце.
Не съм срещала тази марка да се продава във физически магазини,поръчах я от сайт за маркова козметика и парфюми.Формата на  Xpel LipSilk Lip Balm Blueberry много напомня на така нашумелия преди няколко години балсам за устни EOS,който така и не успях да разбера на каква база стана толкова популярен,ползвала съм го преди време и не бях очарована,много лек и не правеше нищо повече от балсам за 2-3 лева.

Този на  Xpel е на цена около 5 лева и не очаквах да е кой знае какво,но за радост останах изненадана,доста добро се оказа балсамчето.Прави плътен слой на устните,омекотява наистина бързо и добре сухите участъци .Това което на мен не ми допада е аромата....силничък ми идва,аз предпочитам неароматизирана козметека по принцип,но на феновете на сладки плодови аромати определено ще им хареса.

След като реших да пробвам нов балсам за устни,реших да тества и два нови за мен аромата ,те са на марката Juicy Couture .
До сега не бях тествала нито един от ароматите на тази марка ,тъй като ги няма по магазините реших да поръчам мостри на два от ароматите.Чела съм интересни отзиви за тези парфюми и одавна исках да тествам.Пробите по 1,5 мл. са най-удобни,имат пулвелизатор и стигат за 1-2 пробвания как ще стоят накожата.Не на последно място много по-изгодно е финансово да се тества така,отколкото да се поръча на сляпо голяма бутилка парфум,който винаги има шанс да не ми хареса.Няма коментари:

Публикуване на коментар