неделя, 28 януари 2018 г.

Шампоан за обем Tigi Bed Head Fully Loaded Shampoo


Привет :)

Днес искам да ви покажа последни шампоан ,който ползвам Шампоан за обем Tigi Bed Head Fully Loaded Shampoo .
Повече за марката :
Компанията TIGI е основана през 1986 г. от четиримата братя Масколо - потомци на известния италиански стилист Франко Масколо, измежду чиито редовни клиенти са били легендарните актриси София Лорен и Джина Лолобриджида. Тони, Гай, Бруно и Антони тръгнали по пътя на баща си и практически от нищо построили престижна мрежа фризьорски салони Toni & Guy. Днес тя наброява повече от 420 филиала в 42 страни по целия свят. Уникалността на продуктите TIGI се състои в това, че са създавани от професионални стилисти за нуждите на други професионални стилисти. С това е свързан фактът, че TIGI Creative Team всяка година предлага нови колекции прически, предназначени главно за промотиране на трите ключови линии на тази ексклузивна марка - Bed Head, S-Factor и Catwalk.Именно последната спомената представлява въображаем мост, свързващ световете на красивите коси и висшата мода. Сътрудничеството с младия британски дизайнер Кристофър Кейн пренася Catwalk на следващо, още по-високо ниво. Благодарение на това стилистите умеят да задоволят и най-взискателните клиенти, желаещи лика на филмови или музикални звезди. Интересно е, че ароматът на козметиката TIGI Catwalk е вдъхновен от ексклузивни парфюми. При производството на шампоани, балсами, моделиращи пасти и други изделия TIGI често ползва по-скоро нетрадиционни съставки. Например авторите на колекцията Catwalk Curlesque на основата на модерната биология създават т.н. Catwalk Aquacomplex - уникален „коктейл“ от водата на краставица с екстракти от различни видове водорасли, морска трева и морски копър. Той, малко след представянето му, става хит сред жените, носещи вълниста или къдрава коса. Специално споменаване заслужават луксозните добавки кашмир, шампанско и перли, съдържащи се в линията S-Factor. Марката TIGI наистина ще се хареса на всички, които искат да изглеждат страхотно, но нямат желание да прекарват часове от своето свободно време в салоните за красота, търсят първокласно качество за разумна цена, които са игриви, обичат креативни прически и избират предимно с очите (по дизайна и цвета на опаковката).

До сега съм пробвала само лак за коса от тази марка,много съм доволна и затова реших да пробвам и други продукти,избрах си шампоана на обем,тъй като беше на много добра цена в онлан магазин за оригинални парфюми и козметика ,750 мл. излизаха на цена малко над 20 лв.,което е повече от добра цена предвид голямото количество.


Шампоана за обем Tigi Bed Head Fully Loaded  има лека консистенция,нужно е малко количество за измиване на косата.Прави много обилна пяна има лек плодов аромат,който аз оприличавам на малинов.Много е икономичен и определено ще стигне за дълго време.


След употреба косата става много мека ,определено е щадящ към косата,не премива и не пресушава,което ми се е случвало с други шампоани за обем.Аромата не се задържа дълго в косата,което на мен ми харесва - както съм писала и преди не обичам силно ароматизирана козметика,а такава с деликатен аромат или без аромат.


Няма коментари:

Публикуване на коментар