неделя, 28 януари 2018 г.

PNP Део-крем за крака с пудрен ефект & PNP Ексфолиращ гел за педикюр

Привет :)

Днес искам да ви покажа два разкошни продукта за крака PNP Део-крем за крака с пудрен ефект & PNP Ексфолиращ гел за педикюр.Писала съм вече за крема за ръце на същата марка,ето тук може да прочетете:
http://tediata.blogspot.bg/2016/10/perfect-pnp.html

Първо ще започна с крема за крака


Сатенено сухо усещане с уникален гладък ефект.

Този крем притежава изключително силни овлажняващи и омекотяващи свойства, благодарение на маслото от ший, съдържащо се в него. То хидратира и стяга кожата, образува защитен слой, който я предпазва от неблагоприятни външни влияния, възвръща свeжестта й, оставяйки я мека, гладка и еластична.

Кремът е обогатен с многофункционален дериват на млечната киселина, цинков окис – противовъзпалителен и успокояващ агент, витамин Е - мощен антиоксидант, глицерин. В състава на крема има и сетивен подобрител от растителен произход, който абсорбира излишната мазнина и влага, оставя лек пудрен филм върху кожата и е с кадифен сензорен ефект.
 
 
Първото което много ми хареса е опаковката,голяма бутилка от 250 мл. с помпа дозатор.Вече ще се повторя за кой ли път,но обожавам козметични продукти с помпа дозатор,това за мен е много удобно и хигиенично.
Крема има лек свеж аромат,консистенцията му е лека ,след нанасяне кожата остава гладка и мека ,усещането е сякаш е обгърната в сатен.Излишната влага е абсорбирана.
 
 

PNP Ексфолиращ гел за педикюр:
 
 
Ексфолиращият гел на Перфект ПНП е с добавен водо-разтворим силикон. Той осигурява по-нежен пилинг и ефективно почистване. Овлажнява и подхранва кожата.
Полиетиленовият скраб в състава на гела е със заоблени сфери и без твърди, остри ръбчета на
ексфолиращите частици. Осигурява нежно, но дълбоко и ефективно почистване. Добавеният Д-Пантенол е силно овлажняващ агент, който стимулира микро-
циркулацията и подпомага процесите на растеж и
регенерация на клетките.
 
 
До сега не бях купувала ексфолиант ,който е само за педикюр,ползвала съм ексфолиантите за тяло и за педикюра .Реших да пробвам този,тъй като съм доволна от другите продукти на марката и цената е приемлива-около 6 лв.Щеше да е много по-удобно ако гела беше в същата опаковка като крема за крака.
Консистенцията му е доста по-течна от тази на ексфолиантите за тяло,частиците в него макар да са дребни учудващо добре успяват да премахнат загрубялата кожа на краката.Кожата става много мека ,чиста и нежна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар