неделя, 28 януари 2018 г.

Linea Bio Хидратиращ крем за ръце Glazed Apple


Привет :)

Днес искам да ви покажа още едно ново козметично попълнение към колекцията ми.
Писала съм и преди за крем за ръце на марката,който много харесвам,ето тук може да прочетете:


Много се зарадвах,като видях ,че има нови аромати от тази серия.Новите аромати са три  Glazed Apple,Sweet Dreams и Frosted Blueberry.И трите аромата ми харесаха и доста се колебах кой да избера,тъй като беше преди коледните празници избрах глазираната ябълка,но и боровинката много ми хареса и вероятно ще взема и нея.


Повече за крема според производителя:

Ceramide-3 който повишава естествената липидна бариера на сухата и чувствителна кожа срещу загубата на влага и външни въздействия.Дълготрайно подобрява хидратацията и защитава кожата.За разлика от традиционните овлажнители и хумектанти,който действат докато са върху кожата,при ежедневна употреба,Ceramide 3 се натрупва с течение на времето и създава постоянно овлажнена кожа.Подпомага защитата и подобрява общото състояние на повърхността на кожата и ноктите.Многофункционален продукт на млечната киселина.Притежава изключително добри овлажняващи и омекотяващи свойства.Усилва действието на UV-филтрите и същевременно успокоява чувствителната и раздразнена кожа ,подобрява общия и вид и защитава от вредни външни влияния.Цинковия окис е UV-филтър,противовъзпалителен и успокояващ агент.Сетивен подобрител от растителен произход-абсорбира излишната мазнина и влага,остава лек,фин,пудрен филм върху кожата. Този филм от финни частици разпръсква светлината върху повърхността на кожата и придава на оптичното възприятие "мек фокус",който визуално подобрява външния вид и заличава малки несъвършенства.Маслото от Ший е високо ефективен овлажнител и естествен UV-филтър.
 
 
Разбира се ще започна с опаковката,първото което ме привлича към даден продукт.Много красива и удобна за употреба с помпата дозатор,количеството е голямо-250 мл. за цена около 9лв.Консистенцията на крема е богата,при нанасяне попива бързо,без да оставя лепкаво усещане,хидратира и омекотява кожата на ръцете моментално.Аромата типично за продуктите на тази марка е много сладък и те изкушава да си хапнеш от крема.
 
След като се чудех кой аромат даизбера от крема за ръце и се спрах на ябълката ,реших да си взема другия аромат който харесах,само че като  масло  за тяло  Frosted Blueberry.
 
 
Отново на същата марка,същите аромати,но като масло за тяло.Цената е около 6 лв. за 250 мл.


Масло за тяло с деликатен блясък,24 часа хидратация,абсорбира се напълно от кожата без остатък.

Масло за тяло със специална формула която придава на кожата мекота,еластичност и деликатен блясък.Благодарение на 24 часова компонента,кожата е хидратирана без усещане за сухота.Абсорбира се напълно,като оставя кожата кадифено мека без чувство за омазняване. 
 
 
Маслото е с богата,гъста консистенция.При нанасяне попива доста бързо,без да оставя лепкав или масен филм въху кожата,което позволява веднага да се облека,без да чакам дълго време да попива.Кожата остава мека и хидратирана с лек блясък.Аромата е много свеж и приятен.Няма коментари:

Публикуване на коментар