неделя, 21 януари 2018 г.

Marrakesh серум за цъфтящи краища


Привет :)

Днес искам да ви покажа един продукт ,който е много харесван и хвален Marrakesh серум за цъфтящи краища  с конопено и арганово масло.До сега не съм ползвала нищо на марката.Доста съм чела отзиви за продуктите в интернет и като цяло е много харесвана .Особено харесван и хвален е този продукт който ще ви покажа днес.
Цената му е 26лв,за 118 мл.,което не е малко,ето защо чаках намаленията и го взех черния петък с намаление 30%.

Малко повече за происводителя:
Marrakesh е грижа обогатена с масло от конопено семе и мароканско арганово масло за истински здрава и блестяща коса! Всички шампоани, балсами и продукти Marrakesh са разработени на базата на натурални съставки и не съдържат парабени, сулфати, петролни деривати, изкуствени оцветители, изсушаващи алкохоли и пропилен гликол.

Ето какво обещара производителя за Marrakesh серум за цъфтящи краища:




Серум за цъфтящи краища с масла от арган и конопено семе Marrakesh Endz Split End Mender & Preventer

Богатата комбинация от мароканско арганово масло, ултраподсилващо конопено масло, хидролизиран пшеничен протеин и пантенол запечатва и възстановява накъсаните и цъфтящи краища, като същевременно предотвратява последващи увреждания. Краищата на косата изглеждат естествено по-здрави и са предпазени от наелектризиране.

Притежава завладяващ аромат на чувствени подправки.

Ползи за косата:

- Запечатва и възстановява цъфтящите краища
- Заздравява косата и предотвратява бъдещо накъсване
- Упътнява краищата
- Контролира статичното електричество
- Подходящо за боядисани коси

Как действа:

- Маслата от арган и коноп значително подобряват състоянието на косата
- Пшеничният протеин подсилва, укрепва и предотвратява бъдещи увреждания
- Пантенолът овлажнява и "напомпва" краищата, за да изглеждат по-здрави

Не съдържа: 
Съставки от животински произход
Алкохол
Парабени
Оцветители
Пропилен гликол
THC
Производни на петрола
Фталати

Продуктът не е тестван върху животни.

Начин на употреба: Нанесете 2-3 изпомпвания от продукта на суха или влажна коса, като се концентрирате върху долната част на косата. За най-добри резултати ползвайте в комбинация с любимите си продукти Marrakesh.
 
 
Моите лични впечатления от продукта:
 
Първото което ми хареса е ,че продукта е с помпа дозатор и преди съм писала,че са ми много удобни и любими.Това което не ми харесва е ,че опаковката е плътна и не може да се види колко от продукта има вътре.
Ползвам го вече почти 2 месеца два пъти седмично.Консистенцията му е кремообразна и лека ,една помпичка е достатъчна за моята коса,при по гъста и плътна коса ще са необходими две.Разтривам между дланите и нанасям по краищата на косата,продукта попива моментално без да утежнява или омазнява косата.Като ефект това което забелязвам е укротяване на стърчащите краища и запечатване на цъфналите такива.За мен най-важното е да действа за  предотвратяване бъдещо накъсване и цъфтене,за което ще споделя има ли ефект след като опаковката свърши .

Няма коментари:

Публикуване на коментар