неделя, 2 декември 2018 г.

Серум за гъстота Loreal Professionnel Serioxyl Denser Hair






Привет :)
Винаги съм мечтала за гъста и плътна коса,за съжаление не притежавам такава.Косата ми е тънка ,без обем с бързо омазняващи се корени.Краищата се изсушават бързо и цъфти.Не я боядисвам и третирам по никакъв начин,не ползвам сешоар,преса за коса.

Полагам много грижи косата ми да е здрава и да изглежда добре,редовно правя домашни маски ,ползвам главно професионална козметика за коса.

Проблема е,че наистина е много тънка и мека ,а като дойде есента започва косопад,който съвсем влошава вида и.
Ето защо реших да взема серум,който да я уплътни.Признавам,че съм леко скептична,но все пак реших да направя 3 месечен курс с надежда да има резултат.

На пазара има голям избор,спрях се на серум за гъстота Loreal Professionnel Serioxyl Denser Hair




От 2 месеца ползвам серията на Kerastase Densifique Сгъстяване и уплътняване,шампоана,маската и пяната .Към тази серия също има серум,но цената е по-висока,а този на Лореал намерих на много добра промо цена и затова се спрях на него.







Ето какво обещават производителите:

Серум за гъстота Loreal Professionnel Serioxyl Denser Hair. Подходящ за ежедневна употреба, обогатен със Stemoxydine ® 5%: молекула, която прави косата да изглежда по-гъста.

Серумът за гъстота съдържа патентованата молекула Stemoxydine ®, открита след 10 години изследвания, която спомага за развитието на фоликулярните стволови клетки и стимулира естествения процес на обновяване на косата. „Събужда” спящите космени фоликули и позволява на новите косми да растат по-бързо. Молекулата Stemoxydine ® се съдържа в серума в оптимална концентрация.

За оптимален ефект се препоръчва използването на серума в продължение на 3 месеца.

Продуктът е тестван върху чувствителни скалпове и не дразни кожата. Подходящ е както за жени, така и за мъже.

След 3 месечна употреба гъстотата на косата е видимо повишена!

Начин на употреба: Нанасяйте 8 пипетки на сектори върху кожата на главата всяка вечер в продължение на 3 месеца. Масажирайте с пръсти, докато продуктът се абсорбира напълно. Не изплаквайте. Оставете да изсъхне. Тестван върху чувствителни скалпове. 
 
 
Моето мнение :
 
Ползвам серума от месец и половина.Нанасям всяка вечер ,но 8 пипети както е написано в начина на употреба са прекалено много за моята коса,нанасям 4 пипети на сектори и леко масажирам с пръсти няколко минути.
Нанесен на измита и подсушена с кърпа коса не променя вида на косата,нанесен на суха коса леко омазнява корените и отнема от обема,което е много неприятно,но ще го изтърпя до края на 3-месечния курс.
 
 
При нанасяне на 4 пипети един серум стига за около 3 седмици ежедневна употреба.С пипетата е много лесно и удобно да се нанесе прецизно по целия скалп.Серума е течен и прозрачен,попива бързо.
За сега не виждам ефект,но месец и половина е малко време,ще редактирам статията и ще напиша какви са резултатите след приключване на 3-тия месец.

Няма коментари:

Публикуване на коментар