неделя, 30 септември 2018 г.

Tigi Bed Head Hard Head & Nivea Mega Strong лак за коса


Привет :)

Днес искам да ви покажа и да сравня последните два лака за коса които си взех.
Това са Tigi Bed Head Hard Head & Nivea Mega Strong.Ползвам лак за коса ежедневно ,както за фиксация ,така и да придаде повече плътност на косата ми.Лака я прави по - твърда и по-плътна и така успявам да направя лек обем в корените без да я тупирам.

Ползвала съм много лакове за коса на различни марки,последния който ме впечатли беше на марката Tigi.Ето този :
Tigi Bed Head Full Of It Volume Finishing Spray



Тук съм писала за него :

Тъй като бях много доволна реших да пробвам и друг лак за коса на марката.Избрах Tigi Bed Head Hard Head ,който е за  силна фиксация.


Ето какво обещава производителя:



Лакът за коса TIGI Bed Head Hard Head фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.

Характеристики:
солидно фиксира всички типове коса и прически
екстра силна фиксация
не слепя косата и придава на прическата естествен вид
 
 
Моето мнение :
 
До преди този съм ползвала само  Tigi Bed Head Full Of It Volume Finishing Sprayна марката ,от двата TIGI Bed Head Hard Headми идва по слаб.Дава по скоро гъвкава фиксация,не слепва и не утежнява косата.Мия косата си два пъти седмично затова е важно да мога лесно да я разреша и от лака за коса да не остават следи.С този лак нямам проблем,разресвам без проблем и няма никакви следи.
Цената му е около 15 лв.

Другия лак който взех е Nivea Mega Strong 


Много одавна не бях взимала лак за коса на Нивеа,дори вече нямам спомен доволна ли съм била или не.Реших все пак да пробвам този с най-силна фиксация.

Ето какво обещават производителите :

Лакът за коса "Меgа Strоng" на "Nivеа" е с балансирана комбинация от подхранващи витамини и масло от макадамия, които се грижат за косата Ви, докато оформяте желаната прическа.

Tой е разработен с формула, която се активира от топлината, като запазва естествената структура на косъма, предотвратявайки загубата на кератин.

Добавените витамин В5 и UV филтри защитават от вредното въздействие на слънчевите лъчи и топлината.

Специални полимери осигуряват дълготрайна и мега силна фиксация (степен 6 от 6), за да разчитате на безупречна визия.
 
 
Моето мнение :
 
Сигурно ще ви се стори странно,но това което първо ми хареса е че няма капачка,много ми е досадно всяка сутрин когато бързам за работа да махам и слагам капачки.Този тип вградени в опаковката пулвелизатори са ми много по-удобни и при лаковете за коса и при друга козметика или парфюми
Естествено много ми хареса наличието на витамини и УВ филтри,добре звучи освен да фиксира прическата да защитава и подхранва косата.
Изненадващо ,но лака се оказа наистина много силен,пулвелизатора разпръсква много фино и това не позволява да се прекали и да стой мокро .
Не слепва косата и не я утежнява,фиксира много силно и с повече количество може да съхрани дори по-сложни прически.Задържа прическата ми през целия ден а вечер лесно си сресвам косата без да остават бели следи от лака.Трябва да подчертая,че го ползвам пестеливо само в корените,предполагам ,че при наслагване на по-голямо количество няма да е лесно да се разреши поради силната фиксация.
Цената му е около 6 лв.

1 коментар:

  1. Също не харесвам лакове за коса, които слепват косата. Ще пробвам този на Nivea.

    ОтговорИзтриване