неделя, 30 септември 2018 г.

Bama Sneaker


Привет :)

Това ще е един малко по-различен пост,отново ще е за козметика,но не за лице или тяло ....ще поговорим за козметика за обувки.Естествено всеки от нас има любими обувки или кецове и трябва да се погрижим да ги запазим максимално дълго време здрави.На помощ ни идва козметиката на  Bama Sneaker .


Наскоро получих като подарък два продукта на  Bama Sneaker .Това са CARE - се грижи за ежедневното почистване от прах и повърхностни петна и PROTECT - отблъсква замърсяванията и водата, затова вече може да ги носите дори и в дъждовно време.


И ето тези сладурски сатенени връзки на Salamander profesional. 


Bama Sneaker  CARE


Това е пяна която осигурява ежедневно лесно и бързо почистване от прах и освежава цветовете.Подходяща е за всички материали и цветове.Първо трябва да се почистят обувките или кецовете с четка след това нанасяме  пяната върху обувките ,пръска се на разстояние от 5 см.След това остатъците от пяната се отстраняват с парцал или гъба.

Bama Sneaker  PROTECT 



Това е спрей който осигурява дълготрайна защита от петна,вода ,сняг и сол.Помага на обувките ви да дишат.Не е подходящ за лачена кожа и метал.Обувките първо се почистват.Разклащаме много добре флакона и пръскаме на разстояние от 20 см.Обувките трябва да изсъхнат 15 мин .Редовната употреба води до максимално добри резултати на защита.
Спрея е подходящ също така и за шапки,спортни сакове и връхни дрехи.

Продуктите на  Bama Sneaker може да откриете в магазини Sport Depot.
 


Няма коментари:

Публикуване на коментар