понеделник, 8 юли 2013 г.

Мицеларна вода bioderma Sensibio



От доста време се каня да пиша за един от любимите ми козметични продукти- това е мицеларната вода на Биодерма Sensibio.

Ето малко повече информация какво представлява този продукт:

Специално формулиран за чувствителна кожа - от нормална до суха, мицеларният разтвор Sensibio H2O нежно почиства лицето и очите. Той премахва устойчивия на вода грим.
Мицелите,съдържащи се в неговата формула ефективно микроемулгират замърсяванията, като същевременно поддържат баланса на кожата (без сапун, физиологичен pH.
Успокояващи и облекчаващи активни съставки заглушават чувството на раздразнение, често предизвиквано от почистването.
Сменила съм доста почистващи продукти и определено това е най-доброто което съм открила до момента.Сваля грима много бързо и лесно ,с тампонче напоено с водата.Не дразни зоната около очите ,не я исушава .Водата се предлага в няколко разфасовки - от 500 мл. с помпа,250 мл.,100 мл..В момента има промоция при закупуване на продукт от серията Сенсибио получивате 100мл. мицеларна вода като подарък .

опаковка от 500 мл.

опаковка 100 мл.


опаковка от 20 мл.,която е много удобна за пътуване ,стига за поне една седмица

 Накрая ще направя сравнение с друга мицеларна вода която пробвах преди време.Реших да разнообразя и си купих мицеларната вода на Авен примамена и от цената-19.90лв.  за 400 мл. .Въпреки,че се води хипоалергенна страшно много ми дразнеше в зоната около очите и не сваляше добре грима.



В заключение за себе си няма да правя повече експерименти с мицеларните води,открих продукта който е точно за мен :).




2 коментара:

  1. И аз съм опитала и двете и предпочитам розовата на Биодерма. Тази на Авен не само, че дразни очита, ами и в дългосрочен план и лицето ми започна да дразни. На скоро чух, че тази на La roche pasay била хубава и смятам да я преслушам и нея веднага щом ми свършат запасите от тези двете ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз също чух добри отзиви за водата на Ла рош,но и за тази на Авен бях чула....спорам с експериментите засега аз-ще си заложа на Биодерма :)

      Изтриване