събота, 1 февруари 2020 г.

Коледни изненади :)


Привет :)
Първо за много години,с пожелания за всички нас да имаме една година пълна със здраве,късмет и блогополучие .
Първия месец от годината вече почти отмина,не съм писала от два месеца тук,тъй като в началото на декември предприехме голяма крачка да сменим жилището .Последва голямо изнасяне и голямо нанасяне в новото жилище,естествено и голям ремонт.Вече сме готови с почти всичко и мога да седна спокойно да напиша първата си статия за годината в новия ни дом.

Не случайно започвам с тази кутия....беше абсолютна изненада за мен от сайта https://www.parfimo.bg/ - сайт с който си сътруднича и поръчвам от години.Много коректен сайт,с огромно разнообразие от оригинални козметични продукти и парфюми.
Пристигна преди празниците,когато бяхме във вихъра на ремонта у дома и страшно много ме изненада и зарадва.Ето и какво се криеше в нея:





Състав:

глава-бял пипер, розов пипер, черен пипер, сол

сърце-ирис, кехлибар

базамускус, кашмир, ветивер, сандалово дърво
 
Вид аромат-Дървесни, Цветни

Calvin Klein Reveal е парфюмна вода за жени, обичащи страстния залез на слънцето и неговите греещи лъчи. Чувствена ориенталска композиция, представяща своя солен лик. Ефирна, нежна ласка за душата, с която изпитвате богатството на свежите тонове. Достатъчен е само правилният избор.

Парфюмната вода за жени Calvin Klein Reveal се изпълва от сандалово дърво, морска сол и ветивер. Впечатляваща и отличителна ароматна загадка, чието истинско подобие можете сами да откриете. Станете украса на компанията, обгърната в ухаещо кашмирено шалче.


Christian Siriano навлиза в средите на висшата мода след като през 2007 печели четвъртия сезон на реалити формата на Хайди Клум. Роденият през 1985 година Siriano се превръща в най-младия победител до този момент. През 2008 година представя пред публика първата си модна линия. Дизайнерът обича драмата и го показва с тоалетите си. До момента е познат един парфюм Christian Siriano. Ароматите се разработват съвместно с Кристел Льопрад.

Парфюм Christian Siriano Silhouette е въведен на пазара през 2014 година. Ароматът е вдъхновен от вечерните рокли, елегантния стил и оригиналността. Съставът на плодовите цветя се отваря с едно докосване на сочен портокал и грейпфрут. Свежите акорди от плодове са придружени от деликатни цветя като рози, жасмин и фрезия. Съставът завършва с нотки на мускус и кехлибар. Подчертайте вашата елегантност с парфюм Silhouette и омагьосвайте обкръжението си.


През 60-те години възниква чешката козметична марка Dermacol. В началото марката е ползвана от филмовото студио Барандов в Прага. В много кратък период от време компанията успешно започва да сътрудничи с експерти от филмови студия и дерматолози. Тогава Dermacol представя и своите гримове. Лиценза на Dermacol е продаден през 1965 година на Холивуд. Koзметиката Dermacol продължава своето успешно развитие. Тази година излиза на пазара и първият парфюм Dermacol. Марката предлага аромати както за жени, така и за мъже. С уникалните аромати ще излъчвате лукс и елегантност по всяко време.

Artdeco Beauty Box

Празна магнитна палитра за сенки, руж и коректор

Няма коментари:

Публикуване на коментар