събота, 1 февруари 2020 г.

Bell HypoAllergenic Christmas gift


Привет :)

Макар коледните празници да отминаха аз държа да ви покажа още един прекрасен подарък изненада,който получих преди празниците.
Както вече писах в началото на декември сменяхме жилището и правихме ремонти в новото,нямаше кога и как да пиша.Сега вече сме почти готови и се връщам към блога.
И какво по-хубаво от това да започна с представяне на прекрасни коледни подаръци.
Прекрасни продукти за грим,които да помогнат за още-по блестящия ни вид на коледните и новогодишни партита .

Ето какво има в красивото пликче:



Bell HypoAllergenic Thickening Mascara

Спиралата от серията "HypoAllergenic" на "Bell" придава страхотен обем на миглите. Текстурата обгръща косъмчетата, уплътнява ги, удължава и видимо подобрява обема им от основата до върха. Наситеният черен цвят придава драматичен вид на погледа. Хипоалергенната формула на спиралата, богата на карнаубски и пчелен восък, масло от маслина и пантенол, се грижи ефективно за миглите, като ги снабдява с необходимите им хранителни вещества. Спиралата се нанася лесно, благодарение на своята четка с гъсти власинки. Тя стига и до най-късите мигли и им придава обем. Благодарение на нея, текстурата се разпределя равномерно и се предотвратява образуването на бучки.
Спиралата е офталмологично тествана и е подходяща за чувствителни очи.

Bell HYPOAllergenic Precise Brow Pencil

Ако вие сте притежател на чувствителна кожа склонна към раздразнения, доверете се на хипоалергенния молив за вежди Bell HYPOAllergenic Precise Brow Pencil. Той ще бъде прекрасно допълнение за един перфектен и съвършен грим.
Козметиката идеално оформя и коригира формата на арките. Притежава интензивно пигментираната формула, която позволява оптически сгъстяване и подчертаване на отделните косми. Меката и нежна консистенция гарантира лесно нанасяне и дълготраен резултат. Формата е удобна и автоматична, за това не се нуждае от наостряне. Моливът е тестван под наблюдението на дерматолог.

Начин на употреба: Оформете веждите с помощта на продукта.

Bell HypoAllergenic Melting Moisture Lipstick

Кадифената формула на червилото осигурява интензивен блестящ ефект . Изключително леката текстура позволява гладко и равномерно нанасяне, оставяйки усещане за топене и овлажняване. Червилото оставя пълноцветно покритие след едно нанасяне. Подходящ за чувствителна и / или склонна към дразнене кожа. Тестван под наблюдение на дерматолог.






Няма коментари:

Публикуване на коментар