неделя, 9 юни 2019 г.

Lavera Volume and Strength Био Шампоан за обем


Привет :)

Ползвам този шампоан вече повече от месец,исках да имам достатъчно "опит" с него и след това да ви споделя впечатленията си.Писала съм доста теми свързани с грижата за косата,тъй като наистина ми е "голяма грижа".Косата ми е с много тънък косъм,много мека и хвърчаща с бързоомазняващи се корени и сухи цъфтящи краища.Няма никакъв обем и ми е ужасно трудно да я подържам в добър вид.
Полагам доста грижи,първата е ,че не я третирам по никакъв начин(не я боядисвам,не ползвам маши или преса за коса,не ползвам сешоар),старая се да купувам качествена подходяща козметика,често правя всякакви видове домашни маски.

Но да се върнем на шампоана Lavera Volume and Strength Био Шампоан за обем 




Ето какво обещават производителите:

Lavera Volume and Strength Shampoo for Fine Hair е специално създаден био шампоан за тънка коса, предназначен за ежедневна употреба, който я дарява с естествен обем без да натежава на косата. Иновативната му формула е обогатена с био портокал и био зелен чай, която заздравява структурата на косата и натурално я укрепва. Шампоанът с меко измивно действие видимо придава повече обем на косата, без да я утежнява. При редовна употреба на продукта косата е подхранена и повдигната от корените, с невероятен обем.
Шампоанът "Volume & Strength" е разработен от специалистите на "Lavera" специално за коси, които се нуждаят от допълнителен обем.
Формулата му е обогатена с био екстракт от портокал*, който подхранва косъма и придава блясък. Той почиства скалпа, премахва пърхота, действа тонизиращо и освежаващо. Добавен е и био зелен чай*, който подхранва и укрепва косъма от корена до върха.
Шампоанът придава красив естествен обем, без да утежнява. Подходящ е за фина и хвърчаща коса.


Моите впечатления:

Един от малкото продукти ,които изпълняват всичко,което обещават.
Изключително съм доволна от шампоана,наистина прави косата да изглежда по-плътна ,по жива и с повече обем.Едно нанасяне е напълно достатъчно за да се измие добре косата,при мен не е необходимо да нанасям повторно.Прави доста обилна пяна и има страхотен аромат,който се задържа цял ден в косата.

Определено го препоръчвам с две ръце за всички с тънка ,хвърчаща коса без обем.Още след първата употреба има видим ефект.

Няма коментари:

Публикуване на коментар