понеделник, 4 февруари 2019 г.

Ziaja маска за коса Кашмир и Амарант


Привет:)

Доста често пиша за грижите,които полагам за косата си,правя редовно домашни маски,но и ползвам готови.В момента краищата на косата  ми са в добро състояние и няма нужда от силни продукти,но все пак имам нужда от маска,която да нанеса след шампоана.
Ако не ползвам маска или балсам след измиването в шампоана косата ми много се заплита по дължините и я разресвам много трудно.



В момента косата ми е дълга около една педя под раменете ,козметиката която ползвам е шампоан,нанасям маска за коса или балсам след всяко миене,двуфазен спрей без отмиване за дължините,редувам с олио за коса.Не робувам на марки и тествам най различни продукти в различен ценови клас.От маските на Жая съм пробвала два вида сега.

Ето какво обещава производителя :

 Маска за коса с протеини от кашмир и масло от амарант за тънка, деликатна, суха или нормална коса. Предпазва косата от накъсване, укротява непокорните коси, намалява наелектризирането. Изглажда косата и подсилва структурата на косъма Косата става жизнена и устойчива и се предпазена от накъсване Придава естествен блясък Възстановява мекотата и гладкостта Улеснява ресането Придава на косата приятен дълготраен аромат.


 Моите впечатления:

Първото което ми направи впечатление при отварянето на маската е това,че има защитно фолио.Според мен трябва да бъдат задължени производителите на козметика да има такова фолио на всички козметични продукти.Всички знаем,че срока на годност започва да тече от отварянето на продукта ,при наличие на защитно фолио можем да сме сигурни,че продукта не е отварян.
Маската е със средна гъстота,има лек аромат,който не се задържа дълго в косата.Ползвах я 2 пъти ,за нормална коса е добра,омекотява косата,заглажда стърчащите краища и подпомага разресването.При много суха или увредена коса няма да е достатъчна като грижа.
Предвид,че цената и е под 5 лв. е чудесна за поддържане здравия вид на косата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар