събота, 13 октомври 2018 г.

Kerastase Densifique Travel Set


Привет :)

Днес ще ви покажа последните продукти за коса които си купих,одавна исках да пробвам няколко неща на Kerastase,но не ми се рискуваше да взема пълно размерен продукт и да се окаже неподходящ за косата ми.Цените са доста високи и това до сега ме е спирало да рискувам.Писала съм вече доста пъти каква е косата ми....за съжаление много тънка ,без никакъв обем,бързо се омазнява в корените,краищата са сухи и цъфтят много.
Преди няколко седмици отрязах около 15 см. от дължината и сега косата ми е около 10 см под раменете.Не се боядисвам и не третирам косата по никакъв начин,не ползвам маши и преси и винаги след като измия косата я оставям да съхне сама.

Това което искам да постигна е поне малко обем и плътност и по-бавно омазняване.
Случайно ми попадна като реклама този комплект на Kerastase,влезнах да погледна какви точно продукти съдържа.
Ето снимка на трите продукта и подробно описание от производителя:




Комплектът съдържа:

1. Уплътняващ шампоан за сгъстяване на косата Kerastase Densifique Bain Densite 80мл.

Шампоан за обновяване гъстотата на косата, който се бори срещу изтъняването на корените и безжизнеността на дължините. Заздравява косъма и прави косата по-плътна, по-силна и по-еластична.

Употреба: Нанесете на мокра коса, масажирайте нежно и изплакнете обилно.
 
2. Уплътняваща маска за обем на косата Kerastase Densifique Masque Densite 75мл

Интензивна регенерираща маска за уплътняване и сгъстяване на косата.
Трансформира косата, като укрепва косъма и улеснява оформянето.
Добавя текстура и регенерира от корена до върха.
Възстановява и подхранва косата, като ѝ придава неустоим блясък.

Употреба: Нанесете на измита, влажна коса. Оставете да подейства няколко минути и изплакнете добре. 

3. Разкрасяващ еликсир за обем Kerastase Elixir Ultime Volume Beautifying Oil Mist 50мл 

Двуфазно олио за обем.

Съчетание между фина олео-мъгла и чувствен аромат.

Двуфазна система, която позволява смесването на патентованата молекула интра-силан с масла, дава баланс между богата текстура и обем.
 

Шампоан за сгъстяване на косата Kerastase Densifique Bain Densite
 


Шампоанът Kerastase Densifique Bain Densite се бори срещу изтъняването на корените. Сгъстява косата и заздравява косъма, правейки косата по-плътна, по-силна, по-еластична и по-устойчива. С Хиалурон, който задържа хидратация до 1000 пъти собственото си тегло. Хидратира косата и скалпа, създавайки оптимална среда за растеж на красива коса. С глюко-пептиди, които запълват косъма и серамиди, които го укрепват. Молекула Stemoxydine спомага за развитието на фоликулярните стволови клетки и стимулира естествения процес на обновяване на косата. „Събужда” спящите космени фоликули и позволява на новите косми да растат по-бързо. 


При първата употреба малко прекалих с необходимото количество шампоан,нужно е доста по-малко в сравнение с други шампоани,много икономичен продукт.Прави много обилна пяна и има много лек аромат.
Количеството в комплекта е 80мл.,достатъчно ще е за 7-8 измивания.
В пълен размер е 200мл. на цена около 40 лв.


Маска за уплътняване на косата Kerastase Densifique Masque Densite





Интензивна регенерираща маска за сгъстяване и уплътняване на косата Kerastase Densifique Masque Densite. Трансформира косата, като добавя текстура и регенерира от корена до върха, създавайки оптимална среда за здрава и силна коса. Подхранва и придава плътност на фини, тънки или изтънели коси. Укрепва косъма и улеснява оформянето. Косата е по-плътна, обемна, гладка и лека. Маската регенерира и ревитализирана косата, като й добавя неустоим блясък.

С Хиалурон, който задържа хидратация до 1000 пъти собственото си тегло. Хидратира скалпа и косата и създава оптимална среда за растеж;
Патентованата иновативна молекула STEMOXYDINE ®, която спомага за развитието на фоликулярните стволови клетки и стимулира естествения процес на обновяване на косата. „Събужда” спящите космени фоликули и позволява на новите косми да растат по-бързо.
Продуктите от серията уплътняват и хидратират косата, като значително увеличават нейната гъстота. Косъмът възвръща своята еластичност, а накъсването на косата е сведено до минимум.
 
 
След като нанесох първия път прекалено количество от шампоана с маската бях по-пестелива .Не съм много сигурна какво е необходимото количество,тази маска е по-различна от други които съм ползвала,още при нанасяне,все едно попива моментално в косата и няма този омекотяващ и дори лигав ефект както при повечето маски.При отмиване все едно няма какво да отмивам.Въпреки това косата след това не беше заплетена.
Количеството в комплекта е 75мл.
Пълния размер е 200мл. за около 60лв.


Еликсир за обем за фина коса Kerastase Elixir Ultime 
 
 


Еликсирът за обем Kerastase Elixir Ultime разкрива силата на маслата. Двуфазното олио под формата на спрей осигурява подхранване и уплътняване на фината коса. Осигурява защита от топлинно увреждане, улеснява стилизирането и нямалява времето за сушене. Предотвратява накъсването, разпиляването и възстановява цъфтящите краища. Еликсирът ефективно и надеждно защитава от влага всеки тип коса и прическа.

Комбинацията между богата текстура и лека формула придава поразителен обем и оставя косата копринено мека, без да утежнява. Еликсира за обем е обогатен с Oleo-Complexe и Intra-Cylane®. Съчетанието на натурално извлечените масла от арган, камелия, слънчоглед и царевичен зародиш оставят косата със сияен блясък.

Бързият и силен ефект на спрея се дължи на патентованата молекула Intra-Cylane®. Това е молекула, извлечена от стъкло. Притежава свойството да се втвърдява в сърцевината на косъма, като така реконструира вътрешната му структура. В резултат косата е възстановена, повърхността й е гладка и блестяща. Intra-Cylane® е водно-активирана молекула, която при свързване с вода увеличава обема си два пъти.

Начин на употреба: Разклатете добре до смесване на съставките от двете фази. Напръскайте равномерно върху суха или подсушена с кърпа коса. 
 
 

Няма как да не започна с аромата на този елексир....ухае божествено,аромата се задържа два дни в косата,като парфюм за коса е.
Първоначално ме притесни дали няма да омазни и утежни косата ,пробвах първо на суха коса ,след това на влажна.Не утежни косата по никакъв начин.


Количеството в комплекта е 50 мл.
Пълния размер е 100мл. за около 60лв.
 
Целия комплект купих за 34 лв.,цената е повече от добра предвид продуктите и количеството им.Ефект наистина има,но не се появява от първия път,след третото миене на косата имаше вече видимо повече плътност .


Няма коментари:

Публикуване на коментар