четвъртък, 3 май 2018 г.

Matrix Height Riser Volumizing Powder Пудра за коса


Привет :)
Днес искам да ви покажа последните ми нови козметични придобивки.Първата е пудра за обем на косата  Matrix Height Riser Volumizing Powder.
Много интересен продукт,малко познат на нашия пазар,преди години за първи път консултантка в магазин за козметика ми го предложи и ми се стори много интересен .Реших да пробвам ,тъй като косата ми е тънка и няма никакъв обем.
Ето какво представлява и как се ползва:

Лека пудра за пищен обем със средна степен на фиксация от Matrix Style Link

Пудрата придава на косата богат обем и плътност още от корена. Има изключително лека формула, която не утежнява косата. Има средна степен на фиксация 4 от 5.

Продукт на LOreaL Paris.

Употреба: Нанесете в корените на суха коса, като обарнете косата надолу за по-добър ефект. Масажирайте леко. Не изплаквайте.
 
 
Консистенцията на пудрата е много фина,необходимо е много малко количество нанесено в корените.След нанасяне обръщам косата надолу и разривам леко с върха на пръстите.Резултата е моментален обем,не омазнява,ни има леко лепнещо усещане и лека фиксация.


Следващия продукт,който искам да ви покажа е
спирала за очи  Max Factor Masterpiece Mascara.
 
 
Пробвала съм малко от спиралите на марката,избрах тази заради по-малкия размер,което я прави подходяща при пътуване или за носене в чантата.Цвета е наситено черен,четката е силиконова,Последните години започнах да предпочитам силиконовите четки.Харесва ми това,че четката е малка и позволява прецизно нанасяне ,не харесвам големи четки при спиралите за ои,много са неудобни за нанасяне на спиралата във вътрешната част на окото.
 
 
Обичам спирали които придават много и драматичен обем.Тази не е точно "моя тип",не позволява много наплъстване.Много е подходяща за по-лек ежедневен вид на миглите,с четката позволява миглите да се подредят перфектно,не се рони през деня и не оставя тъмни следи под очите.Премахва се лесно с мицеларна вода.

И двата продукта са от онлайн магазин за маркови парфюми и козметика.

Няма коментари:

Публикуване на коментар