неделя, 20 май 2018 г.

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+


Привет :)

С идването на лятото идва и нуждата от по-сериозна грижа за слънцезащита.Слънцезащитни продукти за лице е препоръчително да се ползват през цялата година.Както всички знаем слънчевите лъчи могат сериозно да увредят кожата ,ето защо е необходимо да изберем сигурна защита за нея.
Много е сложно да намеря продукт за мен,кожата ми е комбинирана.Слънцезащитните продукти с висок фактор обикновено са доста тежки и мазни,което предизвиква запушване на порите и влошаване състоянието на кожата ми,освен това се омазнява много и започва да лъщи веднага след нанасяне.Пробвала съм различни продукти на различни марки предназначени за комбинирана и мазна кожа и въпреки това ми идваха прекалено тежки и лъсвах в Т-зоната на момента след нанасяне.

Много се радвам,че най накрая открих продукт подходящ за моята кожа ,а именно Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+



Ето какво обещава производителя:

Photoderm NUDE Touch SPF50+  е иновативен продукт за слънцезащита с ефект на непокрита кожа, силно матиращ завършек и коригиращо несъвършенствата действие. Разработен с ултра-лека текстура специално за нуждите на мазната и комбинирана кожа и висока степен слънцезащита от минерален тип.

Жълтите пигменти във формулата обещават на лицето Ви естествен финиш, а активните съставки осигуряват 8-часово действие против лъщене и подобряване на състоянието на кожата само след 21 дни.

Иновативният продукт е част от слънцезащитната гама на Bioderma – Photoderm, под която се разработват специализирани решения за всички типове кожа, всяко едно от които включва специалния патент на компанията Cellular Bioprotection – гаранция за ДНК защита на кожните клетки и противодействие срещу фотостареенето.

Характеристики:
Ефект на непокрита кожа
Силно матиращ
Светъл оттенък
Действие против несъвършенства
Технология „течност-в-пудра“
SPF50+ изключително надеждна слънцезащита
Естествен тен само след 30 секунди
Контрол против лъщене в продължение на 8 часа
Редуциране на несъвършенствата след 21 дни редовна употреба
Прозрачна бутилка, осигуряваща видимост на количеството и цвета
Хипоалергенен
Некомедоногенен
Фотостабилен
Без парабени
Отлична толерантност към кожата и очите
Начин на употреба:
Стъпка 1: Разклатете флакона добре за оптимално смесване на пигментите, пудрите и минералните филтри.
Стъпка 2: Нанесете Photoderm NUDE Touch SPF50+ на опакото на ръката или върха на пръстите, след което разнесете щедро по лицето и шията.
Стъпка 3: Ако е наложително, нанесете допълнително количество на проблемните зони с върха на пръстите си.
Продуктът може да се впише отлично в целогодишната грижа за кожата, успоредно с или вместо фон дьо тен, за предпазване на кожата от фотостареене.

Обем: 40 мл
 
 
Моето мнение :

Както знаете съм фен на марката,ползвала съм повечето от продуктите които предлага .Това което ми харесва,е че това което обещават на практика се случва.
Ето защо не се колебах дълго при покупката,първо взех тестер за да избера кой от предлаганите 3 нюанса да избера.Спрях се на средния цвят.
Консистенцията на продукта е доста течна,преди употреба трябва да се разбие добре.


Течната консистенция го прави много удобен,лесен и бърз за нанасяне.За първи път попадам на такъв тип консистенция и съм наистина впечатлена.Много приятен е за ползване.


След разнасяне на продукта усещането на кожата е като кадифе,буквално много мека,нежна и матирана кожа моментално.Няма никакво утежняване,запушване на пори и лъщене на кожата.Има много лека покривност,изравнява тена и придава на кожата по-свеж вид.
Много е подходящ като основа на за грим.

В заключение :
за мен това е най-добрия продукт за слънцезащита ,който съм открила до сега за моята кожа.Съчетава висока защита фактор 50 ,с лека течна текстура,оставя кадифена матирана кожа и не запушва порите.
Препоръчвам го с две ръце при мазна и комбинирана кожа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар