събота, 29 април 2017 г.

Carolina Herrera Good Girl

Привет :)

Напоследък ме е обзела парфюмна лудост,въпреки количествата парфюми които вече имам,все има някой който да искам.Зарекла се бях след като купих Mon Geurlain.(ето тук съм писала за него http://tediata.blogspot.bg/2017/04/mon-geurlain.html) ,че повече няма да купувам парфюми поне докато не видя една празна бутилка от парфюм който съм свършила до край.Както се казва никога не казвай никога,не удържах и ето ме с нова парфюмна придобивка Carolina Herrera Good Girl .
Взех си най малката бутилка от 30 мл.Ще обърна първо внимание на самата бутилка,защото тя беше нещото което ме накара да купя парфюма.
Много,много красива бутилка във формата на обувка с много висок ток,веднага след излизането на пазара на Good Girl го забелязах именно заради интересната бутилка.Направена е от масивно много тъмно синьо стъкло,което изглежда почти черно.Прекрасен дизайн,който се харесва на повечето жени,много подходящ за подарък .


Малко са жените които не се вълнуват от обувки,а парфюм в обувка още по-добре.А какво е обувка без висок ток,истински висок...




Да погледнем и към съдържанието на бутилката.
Лансиран : 2016 година

глава-бадеми, кафе
сърце-тубероза, жасмин самбак
база-какао, зърна от тонка

Good Girl от Carolina Herrera е мистериозен дамски парфюм от групата на ориенталско-цветните аромати. Въплъщава в себе си нова, вълнуваща комбинация от нотки на тубероза и зърна тонка, като по този начин изразява двойствеността на женската природа. Новият парфюм е загадъчен, с богато и дълбоко звучене, описан като секси, съблазняващ и дързък ориенталски аромат. Името му всъщност иронично се припокрива с фразата: "Хубаво е да си лош". Идеята на новата композиция е разкриване на женствеността чрез изкушение и съблазън, с помощта на които тя повишава своята сила. Наситен и многопластов, с умерен гурманским ореол, изграден чрез съчетание на основните нотки от упойващи бели цветове, тубероза и тъмни зърна тонка, подчертаващо двойствения характер на композицията. Светлата страна е представена от жасмин самбак, тъмната линия засилват акордите на какао.


Парфюма се предлага в три размера 80мл.,50мл. ,и 30мл.
При първите два размера пулвелизатора на парфюма е на самото шише,няма капачка,при 30мл. петата на обувката,заедно с тока е капачка.


1 коментар:

  1. Най-прекрасният парфюм, който обонянието ми е усещало <3 Обожавам го!

    ОтговорИзтриване