понеделник, 30 юни 2014 г.

Спрей за коса Balea Trend it up Beach-Look Salz-Spray


Искам да ви покажа един много интересен продукт - Спрей за коса Balea Trend it up Beach-Look Salz-Spray.Това е спрей  за коса който придава вид на косата все едно сме били на плажа....определено се изненадах и учудих на този продукт.
Всички знаем как се отразява слънцето в комбинация със солената морска вода на косата...става суха,хвърчаща и без блясък.Естествено се чудих кой би искал да постига подобен ефект на косата,но въпреки това реших да пробвам този спрей само за в корените на косата.
Мойта коса е тънка ,с много бързо омазняващи се корени,сухи краища и без обем.Както вече казах използвах спрея само за корените,напръсках обилно след като си измих и подсуших косата с кърпа и оставих косата да изсъхне сама .
Ефекта от спрея много ми допадна...в третираните участъци косата стана по суха и твърда ,което и придаде естествен лек обем.Другия плюс е че се омазнява малко по бавно.

В заключение мога да кажа ,че съм много доволна от този продукт ,макар да не го ползвам по точното му предназначение.По дължина на цялата коса не бих го ползвала,краищата на косата ми са сухи и предполагам че със спрея ще станат още по сухи и хвърчащи,което определено не е ефект който търся.






3 коментара:

  1. За първи път виждам такъв спрей в България, а в чужбина са доста популярни :) Със сигурност искам да го пробвам! Каква е цената му?

    ОтговорИзтриване
  2. Замислям се и аз за това спрейче. Много полезен пост. Можеш ли да ми кажеш на каква цена е? Благодаря ти! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна идея :) Сдобих се с подходяща прическа, и мнооого ме мързи да си оправям косата сутринта. Това изглежда като чудесна и бърза алтернатива

    ОтговорИзтриване