понеделник, 30 юни 2014 г.

Скраб с хималайска сол Гуава SNB ProfessionalИскам да ви покажа един много приятен продукт ,който наскоро ми подариха.Това е Скраб с хималайска сол и аромат на Гуава  на SNB .
Първото което много ми хареса е аромата,много свеж и екзотичен ...точно като за лятото :).Бях изненадана от това че съдържа хималайска сол,други продукти от този тип обикновенно съдържат захар или черупки ....съдържанието на хималайска сол определено ми хареса ,защото съм чела за многото и положителни качества.
Това което не ми допада е опаковката...както не веднъж съм писала подържам дълъг маникюр и предпочитам козметика която е в туба или най - добре с помпа дозатор,опаковките тип "буркан" са ми неудобни.
Използвах скраба за ръцете и за стъпалата.За стъпалата за мен не е достатъчен за да отстрани загрубялата кожа,прекалено финни са частиците сол които ексфолират.За ръцете и дланите е перфектна консистенция,ексфолира нежно ,като оставя мека и гладка кожа.
Мисля че този продукт ще е подходящ за цялото тяло,точно заради финните частици сол,които отстраняват нежно мъртвите кледки от кожата.1 коментар: