неделя, 1 декември 2019 г.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster


Привет :)

Рядко купувам продукти които са широко рекламирани,но понякога има добри попадения,както и пълни провали.Признавам че закупих този продукт най вече заради мащабната телевизионна реклама.Другата причина е ,че продуктите с витамин С които съм ползвала до сега наистина имат добър ефект върху кожата ми.

Ето какво съдържа кутията :


Ето и какво обещават производителите:



Серум против стареене с 10% чист и активен Vitamin C за всички типове кожа.


Бързо попиващ бустер, който подсилва и заглажда кожата, като запълва бръчките. Кожата изглежда по-свежа и по-сияйна след само седем дни.

Слънцето, замърсяването, пушенето и други аспекти на начина ни на живот причиняват образуването на свободни радикали. Свободните радикали причиняват оксидативен стрес на кожата, ускоряват преждевременното ѝ стареене и я правят лишена от блясък. Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster с 10% чист и активен Vitamin C е специално разработен за борба със свободните радикали и справяне с първите признаци на стареене: той подсилва кожата, запълва бръчките и придава по-гладък, свеж и сияен вид. 

Vitamin C е мощен антиоксидант, който неутрализира свободните радикали и засилва собствената защитна система на кожата. Той също така има важна роля в производството на колаген в кожните клетки, поддържа структурата на кожата и забавя появата на признаци на стареене. Vitamin C се активира непосредствено преди първата употреба. Просто натиснете и разклатете, за да смесите съдържащия се в опаковката Vitamin C на прах със серума от хиалуронова киселина с ниско молекулярно тегло и Ликохалкон А. Формулата е най-ефективна в продължение на 21 дни.

Хиалуроновата киселина с ниско молекулярно тегло е ефективна хидратираща съставка, която запълва бръчките в епидермалните (най-външни) слоеве на кожата. Друг доказан антиоксидант, Ликохалкон А, действа заедно с Vitamin C за неутрализиране на свободните радикали, причинени от UV и високоенергийната видима (HEVIS) светлина. 

Eucerin Hyaluron- Filler Vitamin C Booster е подходящ за всички типове кожа и доказано в клинични и дерматологични проучвания подсилва кожата и запълва бръчките. Кожата е по-гладка, по-свежа и по-сияйна след само седем дни, а с течение на времето резултатите се подобряват.

Начин на употреба:

Vitamin C е най-ефективен, когато е току-що активиран. Иновативната ни опаковка улеснява активирането му преди първата употреба.

Стъпка 1: Отстранете фолиото
Стъпка 2: Натиснете мекия бутон
Стъпка 3: Разклатете
Стъпка 4: Завъртете капачката
Стъпка 5: Нанесете


Моето мнение:

Ползвам продукта от 10 дена,нанасям само вечер на добре почистено лице .Сутрин нанасям слънцезащитен продукт с 50+фактор.
Консистенцията му е лека ,типична за серумите,попива много бързо без да оставя лепкав слой.Има силен и неприятен за мен аромат,който за щастие не се задържа дълго върху кожата.

Засега не виждам промяна в състоянието на кожата на лицето,почти свърши първия флакон.Ще редактирам поста и ще добавя окончателното мнение след като свърши цялата опаковка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар