неделя, 26 март 2017 г.

MANHATTAN Clearface - антибактериални продукти за проблемна кожа


Привет :)
Днес искам да ви покажа част от продуктите на MANHATTAN Clearfac - антибактериални продукти за проблемна, мазна, предразположена към акне кожа.
Не веднъж съм писала,че моята кожа е точно такава и изисква ежедневни грижи и избор на подходяща козметика.Преди години на пазара трудно се намираха антибактериални продукти за грим,след като открих антибактериалната пудра за лице на Манхатън я ползвах и подновявах няколко години.
За щастие гамата продукти за проблемна кожа вече е разширена и сега ще ви разкажа за тези три продукта.

Ще започна с антибактериален BB крем 9 в 1

 Започвам първо с него защото този продукт наистина ме впечатли.Много приятен за нанасяне и носене продукт,който направо се слива с кожата .
Продуктът съчетава 9 свойства в 1:

- Антибактериално действие
- Бори се активно с акнето
- Хидратира
-Скрива несъвършенствата
- Намалява излишната мазна секреция
- Матира
-Осигурява сияен тен
- Успокоява кожата
- SPF 15
 
Много ми хареса ,нанася се лесно ,необходимо е малко количество .При нанасяне се слива с кожата ,изравнява тена ,матира без да оставя неприятно усещате за сухота,дори напротив - кожата се усеща мека и хидратирана.Не се събира във фините линии,не оксидира.Има средно покритие,подходящ е по скоро за изравняване на тена,но ако има по сериозни несъвършенства или възпаления няма да е достатъчен. 


Следващия продукт е пудра и фон дьо тен 2 в 1




Много интересен продукт,който може да се ползва по два начина
нанесен със сух тампон пудрата матира перфектно кожата. А с навлажнен тампон - има ефект на фон дьо тен и оптимално покрива замърсяванията.
Тук вече говорим за продукт който осигурява доста по-плътно покритие.Нанесен със сух тампон има средно покритие,нанесен с влажен вече слоя е по-плътен.Чудесен продукт,който може да се ползва според състоянието на кожата,за по- леко покритие и за по- силно когато има сериозни несъвършенства ,възпалени пъпки и т.н. 

Последния продукт е антибактериален коректор за замърсена кожа с активна съставка в средата на стика
 
 
 
Според производителя:
Подходящ за локално третиране на всеки тип кожа, като скрива надеждно зачервявания и възпаления. Високата концентрация на прозрачните активни съставки в средата на коректора подсилват интензивния анти-акне ефект! Надеждно скрива дефектите, без да запушва порите.
Успокояващо и водоустойчиво действие. 
 
Все още не съм пробвала коректора,тъй като в момента нямам възпаления или зачервявания.Много интересен ми се видя вътрешния слой с активни съставки,ще допълня впечатленията си след като го пробвам.

1 коментар:

  1. Аз също от години ползвам антибактериалната пудра за лице на MANHATTAN и съм страшно доволна! Със сигурност новите продукти от серията са чудесни.

    ОтговорИзтриване