събота, 11 март 2017 г.

Мини размери част 6


Привет :)

Днешната статия от поредицата мини размери ще е посветена на продукти за коса.
Както при парфюмите и козметиката за лице,така и при продуктите за коса предпочитам да тествам непознати за мен продукти в мини формат.Тестерите обикновенно стигат само за веднъж,а и не всички марки предлагат.Ето защо реших да пробвам няколко продукта на марката CHI избирайки мини продукти.

CHI е американска марка професионална козметика за коса.
Одавна исках да пробвам финиш продукт на марката,тъй като чета добри отзиви.Четирите продукта са за финиш и тъй като не можах да се спра на един реших да тествам всички в мини опаковка и ако някой наистина ми хареса да го закупя .





Първия е  Маслото Miss Universe Style Illuminate Moringa & Macadamia Oil е защитна богата смес с масла от Моринга и Макадамия, предназначена за естествено подмладяване на косата. Това уникално масло моментално се абсорбира в косата, хидратира я вкарвайки в нея хранителни съставки за копринена, гладка, здраво изглеждаща коса и същевременно работи като естествен UV филтър с термична защита. Продукта е идеален за придаване на гладкост и блясък преди работа със сешоар или преди финален продукт за приглаждане на хвърчащи коси.
Нанася се на измита и подсушена коса.
 
 Второто е

Копринен възстановяващ серум CHI Silk Infusion - с копринени и пшенични протеини, които проникват в косъма и заздравяват неговата структура, като същевременно придават изключителна мекота и блясък на косата. Предпазва от външни агресивни влияния и топлината при термична обработка, придава гъвкавост и еластичност. Разплита сухата, хвърчаща и непокорна коса. Особено подходящ за увредена и изгоряла коса.
Нанася се на влажна или суха коса по дължините.




Третия е подхранващ копринен серум CHI Royal Pearl Complex ,  лек подхранващ комплекс без изплакване - с бял трюфел и перла, разработен за всички видове коса. Подхранва и възстановява, като същевременно третира нацъфтелите краища, без да се наслагва или утежнява.
Може да се ползва на суха или влажна коса. 




Четвъртия е Копринен серум с кератин, масло от арган и жожоба CHI Keratin Silk Infusion, за суха, изтощена и увредена коса, серумът е мощен подхранващ комплекс, който лекува и хидратира. Докато кератина доизгражда кутикулния слой, коприната прониква дълбоко в косъма, за да задържи влагата и заглади кутикулите, подобрява значително еластичността, предпазва косата от накъсване и дава интензивно хидратиране, възстановявайки мекотата и лъскавината на косата.
Нанася се на измита и подушена коса по дължините и краищата.
Следващия продукт е Linziclip са  щипка за коса.
 

Одавна забелязах тези щипки за коса,дизайна им е доста по-различен от другите предлагани на пазара.Щипката Linziclip има прав гръб, а уникалната форма на челюстите държи здраво и стегнато косата и предотвратява подхлъзването и отпускането. Предлагат се в три размера,това е средния.

Тъй като днес темата е посветена на косата,ще включа и тази маска,макар да не е мини размер 275 мл,тя се предлага и в разфасовка от 1л.,естественно избрах по-малката опаковка за проба.
Марката е  Kallos е с произход от Унгария.

Не съм ползвала продукти на марката до сега.Избрах първо да пробвам  Kallos Jasmine Nourishing Hair Mask Маска за суха и изтощена коса. Подхранваща маска за коса с жасмин, за суха и изтощена коса.
Цената е повече от прилична около 3лв.За тази цена маската се справя добре .Консистенцията и е средногъста,аромата е прекрасен..Мисля да пробвам и други продукти на марката.

1 коментар:

  1. Доколкото разбирам продуктите на марката CHI Ви е допаднала. Аз също обмислям да ги пробвам съвсем скоро! :)

    ОтговорИзтриване