неделя, 1 декември 2013 г.

VICHY Lifactiv Serum 10 - Серум за очи и мигли с лифтинг ефектОще когато този серум се появи на пазара привлече вниманието ми,главно заради обещания ефект върху миглите.Серума е на VICHY -  Lifactiv Serum 10 - Серум за очи и мигли с лифтинг ефект.Цената е около 55-60 лева в зависимост от аптеката,количеството е 15 мл.
Ето какво обещават производителите:

Действие:
- Моментално озаряване
- Лифтинг ефект
- Укрепване на миглите

Подходящ дори за чувствителни очи и хора с контактни лещи

- за жени 30-35+ г.
Ето и моите впечатления от серума:
Първия голям плюс за мен е опаковката - метално флаконче с помпичка дозатор.Предпочитам продукти с такъв тип помпичка,не се налага да се бърка в продукта и той остава винаги запечатен ,без да има допир с кожата.
Консистенцията е лека ,нужно е малко количество от продукта за да се намаже около очната зона ,ползвам го вече малко повече от месец  ,не мога да видя точно колко още има,но е поне половината .Това което на мен не ми допада са озаряващите частички ,не ми допадат такъв тип продукти защото аз се боря с лъщящата кожа а от тях ефекта е точно обратен на търсения от мен.
Аромата е много лек и ненатрапчив.
Ползвах серума ежедневно сутрин и вечер в продължение на месец .Лек е и не омазнява по никакъв начин,попива сравнително бързо.
Лифтинг ефект или заличени бръчки за сега не видях,но определено има ефект върху миглите.

2 коментара: