неделя, 30 юни 2013 г.

Нагревател за кола маска Perfect


От доста време се каня да отида на кола маска в салон,но все не ми достига време или финанси.Реших да потърся кола маска с която да се справям в домашни условия.
Спрях се на кола маска патрончета с ролка и нагревател на  Perfect  .
Купих си комплекта от магазин Лили ,в момента има много изгодна промоция на нагревателя и пълнителя с аромат на шоколад.На редовна цена нагреватела е 21 лева а сега с промоцията излиза 14 лева.Пълнителя на редовна цена е 2,70 а на промоционална 1,90лв. Може да се възползвате от тези промоционални цени с талончета от списание Лили ,което се взима от магазина безплатно.Промоцията е до 20 юли :).

Комплекта е много лесен за ползване.Патрона се слага в нагревателя ,готов е за употреба след около 30 мин.Аз не го изключвам от контакта докато го ползвам.с много лесно движение се нанася с помоща на ролката тънък слой кола маска на желаното място.Нанасянето е по посока растежа на космите.След това се залепва лентата и се отлепва в посока обратна на растежа на космите.При отлепването е важно да сме бързи и с едно  рязко движение.Лепкавия слой след това аз почиствам с тампонче напоено в зехтин или олио.

В заключение мога да кажа,че съм много доволна от нагревателя и кола маската.Целия комплект с лентите ми излезна 20 лева :).Пълнителя е достатъчен за поне 2 кола маски на крака и мишници ,а може и за 3 да стигне.Със сигурност комплекта се изплаща още при първата употреба,сравнено с цените на кола маска в салон :).

Ето и няколко снимки :

Нагревателя и захранващия кабел
Индикатор за включен уред
Мястото за захранващия кабел,според инструкциите трябва  да се изключи и да се ползва,но така по бързо се охлажда кола маската и после е необходимо да се чака отново да се загрее,затова аз го ползвам включен

Пълнител с кола маска с аромат на шоколад








10 коментара:

  1. И аз гледах в лили на тази марка точно тези неща и се чудих дали са хубави и се натъкнах на тази полезна за мен статия.Благодаря много Теди за информацията смятам и аз да се възползвам от тези продукти ;)

    ОтговорИзтриване
  2. днес и аз гледах за тези продукти в лили и се чудих дали са хубави и за късмет ми попадна тази публикация и съм много доволна за това.смятам и аз да се възползвам от тези продукти.благодаря много теди ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Заслужават си продуктите ,радвам се,че съм била полезна :).

      Изтриване
  3. Извинявам се за глупавия въпрос,но според теб такъв вид патрон кола маска дали може да се затопли в микровълнова, ако нямаш нагревател?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не съм пробвала в микровълнова,но със сигурност в гореща вода ще стане

      Изтриване
  4. Супер, ще купя една да пробвам :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. само трябва да се хване с кърпа или друго пълнителя,защото става доста горещ и не може да се държи с ръце и да се работи спокойно

      Изтриване
  5. Туко що си купих и аз от Лили на Лъвов мост но имайте в предвид за тези списания трябва да попитате защото на мен ми ги извадиха от склада и за късмет имах ножичка и си ги изрязох талончетата и също така си взех 1 пълнител с шоколад и 1 натурална но и двете ми ги зачетоха с намаление не само тази с шоколад !

    ОтговорИзтриване
  6. Значи патрона с кола маска не го вадиш от нагревателя и го ползваш заедно с него нали :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не не се вади от нагревателя,той се нагорещява доста и ако се извади няма да може да се дъържи .

      Изтриване