събота, 20 април 2013 г.

Фото урок - как да си направите маникюр с бухалчеЩе ви покажа стъпка по стъпка ка да си направите този маникюр.Първо трябва да се въоръжите с търпение и да имате повечко свободно време,защото има доста за рисуване.
Необходимите материали са: лак за нокти е телесен цвят или полупрозрачен бял,бял лак за френски маникюр,сребрист лак за нокти,тънки четки за рисуване,акрилни боички(бяла,черна и синя)
 
Първо лакирайте нокътя с телесния цвят лак 

След като засъхне направете бяла линия с белия лак за нокти.След като и белия лак засъхне започваме да рисуваме.Първо с бяла боичка рисуваме главата на бухалчето.


След това рисуваме и тялото,като първо нанасяме белия цвят и преди да е засъхнал нанасяме отгоре черен за да се получи този сивкав преливащ ефект.
 

След това със синя боя рисуваме крилата на бухалчето и очите.С оранжева боя човката.
Със синята боичка дорисуваме отгоре главичката

С тънка четка и черна боя започваме да очертаваме човката и очите.
Постепенно очертавама,тялото и крилатаНарочно очертаваме главичката с къси прекъснати черни линийки,за да създадем „рошав” ефектСлед като сме очертали бухалчето със сребристия лак правим линийки 

След като засъхне лака с тънка четка и черна акрилна боичка подчертаваме клонките и рисуваме няколко листенца Накрая покриваме с топ лак.

1 коментар: