неделя, 29 ноември 2020 г.

Moroccanoil Treatment Light

 


Привет :)

Днес отново ще пиша на тема коса,неведнъж съм писала преди колко много грижи полагам за косата ми,за съжаление природата не ме е дарила с гъста и плътна коса.Косата ми е тънка ,без обем,въпреки редовното подстригване и грижа цъфти ужасно много ,старая се да я пазя максимално-не я боядисвам,не ползвам сешоар,преси за коса.Често правя домашни маски за коса при избора на козметика също избирам много внимателно продуктите.

От много време исках да пробвам Moroccanoil ,чела съм много отзиви в интернет и доста по-голямата част са положителни.За моята коса избрах Light версията ,която е за тънки коси.


Ето какво обещава производителя :

Moroccanoil е световен лидер и пионер в производството на продукти за коса на основата на масла. Ключът за успеха на продуктите на Moroccanoil лежи в патентованите формули и тяхната комбинация от най-висококачествени съставки, които работят заедно в пълна хармония, за да доведат до невероятни успехи и ненадминато действие. Продуктите са добре познати със своите леки текстури, естествени резултати и уникалния начин, по който моментално проникват в косата, без остатък. Ексклузивните формули не само оставят косата естествено мека и бляскава, но също подобряват нейното състояние, за да й помогнат да изглежда и да се чувства по-здрава и красива с всяка следваща употреба.

Мароканско арганово масло - перфектна грижа за тънки или изсветлени коси с мастни киселини, омега-3 масла и витамини Moroccanoil Treatment Light 

Moroccanoil Treatment е феноменът в красотата, който обхваща всички стъпки за здрава и красива коса. Тази гъвкава и подхранваща формула, не оставяща следи, може да се използва като балсам, за стайлинг, както и за оформяне на косата. Тя може да се смеси перфектно с други продукти и да ускори времето за сушене, като подобрява състоянието на косата с всяко използване. Косата става здрава, пълна с блясък и живот.

Moroccanoil Treatment преобразува косъма изцяло и го прави устойчив, благодарение на формулата, която възстановява загубените протеини. Мастните киселини, омега-3 маслата и витамините придават блясък и подхранват косата, а антиоксидантите я защитават. Той се абсорбира незабавно, за да запълни пространствата косъма, причинени от увреждане поради топлина, стайлинг, химечески процедури и вредното влияние на околната среда. Косата става невероятно блестяща, гладка и лесна за разресване и оформяне – добра отправна точка за безпроблемен стайлинг и отличен вид.

Употреба: Нанесете малко количество върху чиста, подсушена с кърпа коса, от средата на косата към краищата. Може да се прилага и на суха коса за приглаждане на стърчащите кичури и за подобряване състоянието на сухите краища.


Моето мнение:

Както писах по нагоре от много време исках да пробвам това масло и много съжалявам ,че не съм го взела много по-рано.Наистина бих казала,че това е един впечатляващ продукт за коса.Нанасям го на измита и подсушена с кърпа коса,умишлено не използвах балсам или маска за коса,за да видя пълния ефект на маслото.
Когато не сложа балсам или маска по дължините и краищата косата ми се оплита ужасно много и едвам я разресвам,само след нанасяне на две капки от маслото косата ми стана по-мека и разресването беше много лесно.
Не забелязах да има разлика във времето за което изсъхна,но след като беше напълно суха краищата на косата ми бяха видимо "съживени".
Цената на маслото не е никак ниска,но то е толкова икономично,че ще стигне за доста дълго време.Ползвам го след всяко измиване на косата от началото на месеца(мия косата си 2-3 пъти седмично) и както се вижда от снимката горе липсва съвсем малко количество.
Определено е продукт,който препоръчвам горещо.


Няма коментари:

Публикуване на коментар