вторник, 4 септември 2018 г.

Спрей за блясък Alterna Bamboo Shine Mist


Привет :)

Днес ще ви покажа последния продукт за коса в колекцията ми:
спрей за ослепителен блясък Alterna Bamboo Shine Mist.За първи път пробвам продукт на марката Алтерна,чела съм доста добри отзиви за различни продукти и избрах този за себе си.Косата ми за съжаление е от типа със бързо омазняващи се корени и сухи краища,винаги ползвам маска или балсам за дължините и особено за краищата на косата ,никога не пропускам и финиша .Въпреки това краищата са сухи и без блясък.
Първо малко повече информация за марката:
Alterna произвежда луксозни продукти за грижа за косата от 1997 година. Продуктите на марката са клинично доказани, тествани на практика във фризьорски салони. Мотото на Alterna е " Метаморфоза на косата.. само след една употреба. " Ползваните съставки са натурално чисти, без парабени, сулфати, фталати и други. Опаковките на марката също са екологично чисти. Козметиката Alterna разработва и внедрява висококачествени технологии като Microsoft Enzymetherapy® и работи в тясно сътрудничество със стилисти и коафьори, за постигате на върховни резултати и за безкомпромисна грижа за метаморфоза на косата.
Alterna e световен лидер в професионалната грижа за косата. Създадени с най-качествените и изцяло органични съставки с доказан произход, всички шампоани, маски и балсами Alterna постигат забележителни резултати с всяка коса. Alterna e луксозна марка за тези, които търсят само най-доброто за своята коса.

Всички продукти Alterna са обогатени с комплекс за удължаване трайността на цвета и не съдържат дехидратиращи скалпа сулфатни съединения, триетаноламин, диетаноламин, моноетаноламин, минерални масла, парабен, глутен и други вредни съставки.
 Повече за спрея Alterna Bamboo Shine Mist :
Alterna Bamboo Shine Mist е лек, финиш спрей, който придава ослепителен блясък на всеки тип коса, като премахва наелектризирането и разхвърчаните краища. Обогатен е с органични съставки от заздравяващия чист екстракт от Бамбук и подсилващото блясъка Органично Цариградско грозде от Индия за силни, здрави и изключително блестящи коси. Съдържа комплекс за защита на цвета Color Hold®.

- Подходящ е да се използва за отстраняване на неприятни, погълнати от косите миризми.
- Премахва наелектризирането и разхвърчаните краища.
- Анти-оксиданти предпазват косата от свободното движение на радикали, които могат да отслабят коса и тя дя загуби своя блясък.
- Предпазва цвета.

Ключови съставки:
- Органичен екстракт от Бамбук: Още с първото приложение повишава силата, гъвкавостта и устойчивостта на косата - за коси,
които изглеждат и се усещат много по-здрави.
- Органично индийско грозде: Известно с най-високото съдържание на витамин C в природата, подсилва структурата на косъма, доставяйки жизненоважни аминокиселини, витамини и минерали за подхранване и защита на косата. Изпълва косъма с влага и придава невероятен, копринен, многоизмерен блясък.

Ключови нотки:
Свеж зелен чай, Цариградско грозде, Juniper & Leafy Greens

Не съдържа:
Сулфати
Парабени
Глутен
Фталати
Натриев хлорид
ДЕА
ТЕА
Triclosan
Synthetic Dye

Начин на употреба: Нанесете на измита и подсушена с кърпа коса по дължините и краищата и стилизирайте както обикновено. Може да нанесете малко количество и на суха коса, за да подсилите блясъка.
Личните ми впечатления от продукта:
Първото което много ми хареса и направи впечатление е разкошния аромат на продукта,ухае наистина много хубаво.Първо след като го взех го ползвах на суха коса ,напръсках 3-4 пъти по краищата  на косата и намачках косата с пръсти,моментално овладя хвърчащите краища и наелектризирането.Придаде лек блясък без да омазнява или утежнява косата.Косата ми е тънка и не третирана ,не знам дали ще е достатъчно силен за суха и боядисана коса.
Спрея разпръсква много фино ,което също много ми хареса осигурява много равномерно нанасяне .
Следващия път го пробвах на влажна коса след душ,сложих същото количество.Ефекта беше подобен,но повече ми хареса ефекта на суха коса.
Много е подходящ за моментално освежаване  и укротяване на сухите хвърчащи краища на косата.Продукта може да се закупи от специализирани магазини за професионална козметика за коса и сайтове за маркова козметика .

Няма коментари:

Публикуване на коментар