вторник, 30 юни 2020 г.

COLLISTAR IDRO-ATTIVA 3IN1 мицеларно мляко


Привет :),
днес отново на дневен ред ще е почистването на кожата.Често пиша за различни продукти за отстраняване на грим и за почистване на кожата на лицето.Гримирам се ежедневно(молив,спирала и пудра за лице) и за мен е изключително важно вечер да почистя бързо и лесно грима,същевременно  продуктите да са щадящи за кожата.Особено внимание обръщам на кожата около очите,тъй като е доста  по-деликатна и суха.По принцип предпочитам двуфазни лосиони за премахване на околоочен грим,но винаги съм отворена да пробвам нови продукти.

Последния продукт,който пробвах е COLLISTAR IDRO-ATTIVA 3IN1 мицеларно мляко.Много харесвам марката,но съм ползвала предимно продукти за тяло.Реших да пробвам мицеларното мляко,стори ми се интересен продукт.
Продукта е тестер,пристигна в стабилна картонена опаковка.


Малко повече информация за марката :

Козметика Collistar - Collistar първоначално е била само дивизия на италианска фармацевтична компания. През 1983 г. започва да я ръководи Даниела Сакердоте, която задава напълно ново направление. Днес можете да закупите продукти на тази марка в приблизително 2500 парфюмерии и универсални магазини в Италия, и в по-вече от 3000 магазини в чужбина. 
Философията на фирмата е проста - предлага изключително висококачествена и ефективна козметика на конкурентна цена. Collistar се гордее с това, че е в състояние да задоволи и най-взискателните клиенти във всички целеви групи - млади хора, възрастни, лица със свръхчувствителна или суха кожа и т.н. 
Благодарение на този подход Collistar може да се похвали с много успехи. Тя е водещ италиански производител на парфюми и е разработила цяла поредица революционни продукти - серум в капсули за лице, компактна бронзираща пудра и други уникални продукти.


Информация за продукта според производителя:

Ако търсите качествен продукт за пълноценно почистване на лицето си, заложете на страхотната мицеларна вода 3в1 Idro Attiva Latte Micellare 3 in 1. Тя се предлага от една от най-иновативните италиански марки за козметика Collistar и е напълно съобразена с нуждите на зрялата кожа. Производителят определя текстурата като мицеларно мляко, което по впечатляващо нежен начин премахва всички видове грим от лицето, очите и устните, само чрез разтваряне, без да изисква търкане.

Освен това, почиства порите в дълбочина от прах и различни други замърсявания, елиминирайки възможността от оксидантен стрес. Но това не е всичко! Специалният й състав деликатно стимулира микроциркулацията на кръвта, и по този начин, подпомага ревитализирането и възстановяването на кожата. В резултат, лицето е видимо по-гладко и осезаемо по-меко, тенът е съвършено изравнен и кожата е естествено жизнена и бляскава.

Продуктът е лесен за употреба и може да се ползва ежедневно. Заложете на качеството и на мицеларна вода 3в1 Idro Attiva Latte Micellare 3 in 1!

Начин на употреба: Поставете малко количество от продукта на памучен тампон и нежно почистете лицето, очите и устните. Не изисква отмиване.


Моето мнение:

До сега не съм ползвала такъв тип продукт,в последно време мицеларните млека придобиха голяма популярност и естествено реших да пробвам и аз.Консистенцията е е течна ,нанесена на тампон за премахване на грим попива бързо,но не както мицеларната вода.В сравнение с мицеларните води от мицеларното мляко трябва по-голямо количество за да се напои добре тампона за грим .
Премахва лесно спирала за мигли и,молив за очи и пудра за лице(ползвам само тези продукти в ежедневния си грим).Не дразни очите.
Има много деликатен свеж аромат,който лично на мен много ми допада,по принцип не харесвам силно ароматизирана козметика за лице,но когато аромата е нежен прави продукта още по-приятен за употреба.
Не оставя лепкав слой след употреба.



Линк към предишната статия :

Няма коментари:

Публикуване на коментар