събота, 20 май 2017 г.

Мини размери част 7


Привет :)

Продължавам със серията статии мини размери,които се превърнаха в традиция за моя блог.
Този път искам да ви разкажа основно за Travalo - пълнители флакони за парфюми.Не одавна открих тези флакони в Sephora . От там си купих първия ,след това поръчах още два вида.

Първо ще ви покажа първия Travalo Sephora

Флакона е 5мл.Много удобен за носене на любимия парфюм в чанта.Обичам да нося парфюма който ползвам с мен през деня и да подновявам ,тъй като на моята кожа ароматите се задържат много малко .Парфюмите които харесвам купувам в най-големите разфасовки в които се предлагат,което ги прави много тежки и неудобни за носене в дамска чанта.Ето тук на помощ дойде Travalo Sephora ,много малък,компактен и чудесно измислен за пълнене флакон.
Ето начина по който се пълни с любимия парфюм:

Първо избирате парфюма с който ще се пълни флакона

маха се горната част с която се пръска парфюма

пълнителя се слага с долната част върху парфюма и се натиска,след няколко натискания флакона е пълен

има прозрачно прозорче през което може да видите кога е напълнен и след време кога е изхабен пълнителя

Вече напълнен с един парфюм флакона няма как да бъде измит и почистен ,ето защо поръчах още два които да ползвам с други парфюми.






Както се вижда от последната снимка пълнителния флакон е подходящ не само ако парфюма е голяма разфасовка,а и когато бутилката му е във форма заемаща много място и неудобна за носене в чанта.В конкретния случай това е 30 мл. -най малката разфасовка,но красивата бутилка е крайно неудобна за носене в чанта.

Ето снимка на която ясно се виждат компактните размери на Travalo ,снимани до гланц за устни.Определено ми станаха любимци тези пълнители,много леки,удобни и симпатични :).

Няма как в поредната тема за мини размери да не включа и последните ми парфюмни проби.Много удобно за мен е да тествам непознати парфюми поръчвайки мостри с впръскване.
Ето последните аромати оригинални парфюми които взех да пробвам:


1 коментар:

  1. Наистина е много удобно да сложиш в чантата си парфюм в мини размер. Лично аз не съм си купувала флакон Travelo до сега, но винаги имам няколко мостри на различни парфюми в чантата. Често забравям да сложа парфюм у дома, но те винаги спасяват положението! :))

    ОтговорИзтриване