сряда, 18 януари 2017 г.

Мини размери част 4


Привет :)

В четвъртата поред статия за мини продукти започвам с един много сладък син бухал :).
При пръв поглед надали ще познаете ,че това е козметичен продукт,ще си помислите ,че е играчка,но всъщност е балсам за устни.
Слагам го в категория мини,тъй като е 2,5гр.,стандартно балсамите за устни са 4-5 гр.


Това което ме привлече да взема балсамчето разбира се е опаковката.Много нестандартна и сладурска .Ползвам балсами за устни през цялата година и винаги имам поне 2-3 налични,но са в най стандартната форма стик .Ето защо като видях този сладур не устоях и реших да го взема .

Балсама е с лек едвам доловим аромат,което на мен много ми допада,никак не харесвам силно ароматизирани .Консистенцията му също е лека,има малки блестящи частици,които придават нежен блясък на устните.Трябва да се внимава с количеството което се нанася,ако е повече устните придобиват син отенък.
Единственото което не ми допада е ,че трябва да се бърка с пръсти  за да се вземе от продукта.

Другите нови попълнения няма да са изненада,отново мини парфюми.

Boucheron Place Vendome


Не съм ползвала парфюми на  Boucheron и тези минита бяха идеалния начин да тествам ароматите.
Неведнъж съм писала ,че за мен мини парфюмите са най - удачния начин да тествам дамски парфюми,количеството е достатъчно за да се пробва и поноси няколко пъти парфюма .
Другото което аз обожавам са малките шишенца.

Малко повече информация за марката и парфюмите :

Boucheron“ е френска компания за бижута, основана от Фредерик Бушерон през 1858 година. Известна със своите прелестни и необичайни бижутерийни изделия, тя е сред първите, отворили свои бутици на известния парижки площад площад „Вандом“ преди повече от век. „Boucheron“ прави своя пробив в парфюмерийната индустрия през 1988 година с едноименния дамски парфюм „Boucheron“. Така компанията се превръща в световен символ на луксозни аромати и бижута.

„Boucheron“ има над 30 аромата в своето портфолио (2014 г.), които са създадени чрез сътрудничество с водещи парфюмеристи като Ursula Wandel, Francis Deleamont, Jean-Pierre Bethouart, Jacques Cavallier, Sophia Grojsman, Jean-Pierre Mary, Carlos Benaim, Veronique Nyberg, Annick Menardo, Nathalie Lorson, Anne Flipo, Dominique Ropion, Olivier Cresp
Цветно- дървесния парфюм Place Vendome Boucheron е нов женски аромат. Вдъхновен е от блестящите скъпоценни камъни, топлите слънчеви лъчи и Paris. Елегантния, чувствен и модерен аромат Place Vendome Boucheron е създаден за свободни, независими и уверени жени. Place Vendome Boucheron е на пазара е от 2013 година.



2 коментара:

  1. Наистина много симпатична опаковка на балсам, но аз също не си падам по балсами, които се нанасят с пръсти. Винаги може да искаш да си сложиш балсам, когато си навън и ръцете ти не са съвсем чисти... Малко е нехигиенично.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да така е,но често съм привлечена към продукт заради опаковката,без да е от значение какво е съдържанието :),тази е страшно сладурска,макар неудобна за употреба.

      Изтриване