сряда, 23 април 2014 г.

Essence gel nails at home

 
 
 
Искам да ви покажа един много интересен комплект който се появи наскоро на нашия пазар- essence gel nails at home.
Комплект с койтоможе да си направите гел лак у дома,но това което тук е по различно е,че няма нужда да купувате гел лакове в различни цветове,може да направите гел лак с най обикновен лак за нокти. 
 
Ето и подробно какво съдържа сета:
Започвам с мини лед лампата.Изключително малка и компактна,с  практична USB връзка .Лампата втвърдява гела само за 10 секунди на нокътя. Тя е подходяща за Вас, дори когато сте на почивка.
 
 
 
 
 
Следващия продукт е безмаслител- cleanser,почистете ноктите си добре напоен с обезмаслител cleanser
 
 
 
следващия продукт е Primer - нанася се внимателно по целия нокът,като се внимава да не се намажат кожичките
 
 
след това следва peel off gel base -нанася се плътен слой и се пече за 10 сек.под лед лампата
 
 
След базата остава да си изберете любимия цвят лак,да го нанесете и изчакате да изсъхне много добре.
 
последната стъпка е  clear gel top coat , нанесете равномерен слой от прозрачния гел топ лак ,и поставете под мини LED лампата (натисни е-бутон веднъж) за 10 секунди.
 
 
Накрая нокътя се почиства с тампон за почистване на грим напоен в cleanser,за да се отстрани лепкавия слой.
 
Едно от най хубавите неща е отстраняването  - няма пилене и киснене ,достатъчно е само да повдигнете леко в ъгъла на нокътя и да отлепите.
 


6 коментара:

  1. Напоследък е голям хит този комплект:) Мен ме притеснява доколко уврежда ноктите, плаши ме самата думичка "гел":) Става ли за здрави и дълги нокти или е по-добре да не рискувам? Не искам да си разваля ноктите, а ми се струва достаинтетесна и най-вече мързелива цялата концепция:) Благодаря за ревюто!

    ОтговорИзтриване
  2. Не бива да те плаши думата гел,гела ,както и гел лака не увреждат нокътя,увреждането (по скоро истъняването на нокътната плочка) идва от пиленето преди поставяне и при пиленето когато се маха.При тази технология няма пилене,което я прави мнохо по щадяща за ноктите.

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря, точно на такъв отговор се надявах:)))

    ОтговорИзтриване
  4. Самото "отлепяне" не е изобщо щадящо за ноктите... изпробвах базата с друг гел лак, не ми се чакаше съхненето на обикновен лак и след отлепването, на места се беше отлепил и горния слой на нокътя.

    ОтговорИзтриване