събота, 7 септември 2013 г.

Четка за коса Macadamia No tangle styler brush



Искам да ви покажа четката за коса която си купих наскоро.Доста е различна от всички четки за коса които съм ползвала до сега.
Първо да опиша косата си : косата ми е права ,финна  въпреки че редовно подстригвам краищата ,косата ми много цъфти. В корените косата се омазнява много бързо,няма обем  а по дължина и особено в краищата е суха и много лесно се заплита.
Винаги съм полагала грижи за косата си ,старая се да избирам подходящи шампоани ,балсами,маски и кристали за краищата.Не ползвам сешоар,преси и маши за коса,не тупирам ,от около 6 месеца си правя кичури,което е единственото третиране което си позволявам.
Поддържам косата си дълга ,в момента е някъде около педя под раменете ми .За разресване съм пробвала различни видове гребени и четки,установих че четките са ми по удобни .Купувала съм различни модели четки с различни зъбци....пластмасови,от естествен косъм,дървени.
Видях четката на макадамия още преди време в един сайт ,още тогава ми се стори интересна.Преди няколко дни си я купих,цената на четката е 20 лева.,в магазина имаше комплект :четката,олио за коса и тестер на маска ,цената на комплекта беше 25 лева и направо реших да взема него.
Четката е наистина много различна ,формата и е много удобна за разресване.Зъбците са различни по дължина и гъвкави.Разресва лесно дори и заплетена коса,определено скубе по малко от стандартните четки.Голям плюс е ,че след употреба се почиства много лесно .






2 коментара:

  1. Маската е страхотна, олиото не съм го ползвала, но предполагам и то е хубаво. Четка си купих подобна имитация на Тангъл тийзър и съм много доволна също! Малко е странно да свикнеш, но определено разресва добре и разплита косата.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оределено си заслужава четката - разресва по лесно и не скубе.Олиото също е много хубаво,аз го ползвам за краищата на косата защото са ми по сухи.

      Изтриване