сряда, 18 септември 2013 г.

Спирала за мигли Lancome Hypnose Doll Eyes


Искам да ви покажа една наистина страхотна спирала Lancome Hypnose Doll Eyes .Това е втората спирала на марката която  ползвам ,другата беше  Lancome Hypnose Star  и от двете спирали съм повече от доволна.
Да се върнем към  Lancome Hypnose Doll Eyes .Първото което ми хареса е опаковката с нежни рози,другото което ме впечатли е аромата на спиралата...ухае на рози :).Четката е сравнително голяма,кръгла като към върха се стеснява,това стеснение прави четката много удобна за прецизно нанасяне на спиралата ,особено за нанасяне във вътрешния край на окото.
Четката е гъста и разреса и подрежда миглите много хубаво и прецизно,много приятно ме изненада,че успява и страхотно да ги извие.
Нанесена на един слой всъщност е напълно достатъчна-подрежда,придава плътност и обем и извива,но тъй като аз харесвам силно подчертани я нанасям на два слоя-така вече обема е в пъти повече и съм доволна:)
Определено тази спирала се нарежда сред фаворитите ми .










 

4 коментара:

  1. Хубава е! Повече харесвам Star обаче ;) Тя е за моите мигли ;))

    ОтговорИзтриване
  2. А на каква цена върви? Имам ужасен проблем със спиралите, давам сумати пари, а когато продуктът се окаже пълен боклук ми идва всеки път да заплача щом тръгна да го нанасям... Така че ще съм благодарна ако ме ориентираш, миглите ти изглеждат доста добре със спиралата!

    ОтговорИзтриване
  3. Привет ,спиралата се намира за около 45-50 лева,ако търсиш по бюджетен заместител пробвай Инфинити на Голдън роуз и златната им спирала,писала съм и за двете ,ако искаш погледни и от двете съм много доволна като се има предвид цената им -едната е 7 лв. другата 12-13 лева.

    ОтговорИзтриване