понеделник, 25 март 2013 г.

Антицелулитен вакумен масажор Celluless MD




Този уред може ви би е познат от телевизионите реклами,принципно съм много резервирана към продукти предлагани по телевизията,но реших да си взема този защото го намерих на много изгодна цена.Цената на уреда е 119 лева на повечето места,но случайно попаднах на обяви в известен сайт за обяви на този уред и цените бяха пъти по-ниски....моя го купих за 35 лева нов,но без гаранция.Незнам има ли разлика с уреда за 119 лева,но видимо поне аз не намирам.
Celluless MDе с две приставки,поставка и кабел за зареждане,с едно зареждане успявам 2-3 дена да си правя масаж по около 30 мин на максимална степен вакум.
Когато уреда не е зареден може кабела директно да се свърже с уреда и да се прави масаж докато е включен в контакта.
Масажа задължително трябва да се прави с масажно олио ,иначе е почти невъзможно да са плъзга уреда по бедрата.
Първоначално масажа ми беше доста труден и неприятен и ми остави доста синини по бедрата,но за няколко дни се "напаснахме" с уреда:).Вакума който прави е много силен и трябва бавно и плавно да се приплъзва от коленета нагере.След месец употреба вече много рядко се случва да си направя някоя сининка.
Резултата след месец употреба е : видимо намалял целулит,много по-гладка и хубава кожа ,но заедно с уреда ползвам масажно антицелулитно олио ,антицелулитен душ гел и антицелулитен гел,съчетана с поне 2 литра вода на ден и малко упражнения....но всички знаем ,че целулита е много упорит и атакуван само с един метод няма да има желаните резултати :)






14 коментара:

  1. Здравей!Може ли да ми кажеш от кой сайт си поръча уреда?Благодаря ти предварително!Пиши ми на илейл kora1970@abv.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. от продавалника го взех :),има го на цени от 35 до към 60 лева

      Изтриване
  2. Страхотен уред! Аз имам силиконова вендуза от няколко години, върши отлична работа- най-доброто средство против целулит за мен. Гадното е, че трябва сам да си правиш вакуума, като се стиска ведузата и се правят въртеливи движения. Усилието си заслужава напълно!

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей, уместно ли ще е да ми напишеш от кой потребител в продавалника си го поръча, защато са доста и ми е съмнително. Аз го намерих и в др сайт за 60лв. но с 1г гаранция и се колебая сега..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Привет ,купих го от потребител vgospodinova ,без гаранция обаче.

      Изтриване
  4. Здрасти!!! Първо, благодаря за статийката и отзивите.

    Аз днес попаднах на тоя уред и се чудя дали да си го взема. Може ли да споделиш дали все още го ползваш (защото гледам, че статията е постната 25 март 2013, а сега е септември все пак) и след толкова месеци какви са ти впечатленията.

    И още нещо - споменала си, че ползваш масажно антицелулитно олио, антицелулитен душ гел и антицелулитен гел, ако може да споделиш какви са те ? :)

    Благодарско :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Привет :)

      Ползвах ежедневно уреда 2 месеца в комбинация с другите козметични продукти(описала съм всички в статии).Ефект определено имаше ,но освен масажа и козметичните продукти пиех поне 2 литра вода на ден,ограничих солта и се движех много .От 3 месеца съм на две работи и не ми остава никакво време за тези процедури,но при първа възможност ще ги подновя.

      Изтриване
  5. Може ли да ми кажеш откъде си, си го взела и колко струва??? Пиши ми на имейла ми: boiana.traikova2001@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  6. Може ли да ми кажеш откъде си, си го взела и колко струва??? Пиши ми на имейла ми: boiana.traikova2001@gmail.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Привет ,в статията съм написала от къде съм го взела,както и моето мнение дали си струва :)

      Изтриване
  7. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  8. Здравейте, бих искала да попитам колко време е нужно за първоначалното зареждане на батерията. Днес получих моя антицелулитен масажор , зарежда се вече 8 часа и когато го включа не иска да прави вакум.Бихте ли споделили при вас как беше.

    ОтговорИзтриване
  9. Не помня колко точно съм зареждала първоначално уреда,но не е било повече от 8 часа.Сигурна ли сте ,че сте намазали обилно кожата с олиото което ползвате,ако количеството е малко или пък олиото не е достатъчно назно може това да е причина да не се получи добър вакуум.

    ОтговорИзтриване