понеделник, 25 март 2013 г.

Борба с целулита ;)


За съжаление и аз както и доста от жените съм засегната от тази гадинка целулита :(.След раждането ,качването на няколко килограма и наближаването на 30 г. проблема започна да става по видим.По принцип не се занимавам със никакъв спорт,не съм ходила никога на антицелулитни процедури и не съм полагала никакви усилия до сега да се отърва от гадината.
Преди месец се взех в ръце и реших,че е време да положа усиля и да влезна във форма.Стартирах на 64 кг. (висока съм 172 см.),целулит имах видим само на задната част на бедрата точно под дупето,но когато се стисне с ръка се вижда по целите бедра.
Преди месец започнах с  вакумни масажи с Celluless MD,купих си антицелулитното масажно олио на Икаров в последствие и оантицелулитното масажно олио на Алверде с които си правя вакумния масаж.Правя масажите всекидневно ,след което измивам остатъка от олиото с антицелулитния душ гел на Биотен и се мажа сантицелулитния гел на Биотен.
Наясно съм ,че масажите и кремчетата няма да постигнат желания от мен ефект затова си наложих да пия поне 2 литра вода на ден,ограничих тестените и сладките храни(не мога да пазя диета и да гладувам ),хапвам си,но гледм да наблягам на по-леки храни.
Със спорта сме на вие :),ноооо се пожертвах и си купих ето този уред
в началото едвам правех по 10 повторения,но след месец вече правя няколко серии по 50 на ден :).Освен упражненията ходя доста пеша,тук се дръжте да не паднете....ходя пеша 6-7 часа на ден :),това не е толкова по мое желание....работата ми е такава :).

Накратко резултата е :
5 килограма загубени - вече съм 59 кг
видимо кожата на бедрата е много по гладка ,а при допир разликата е наистина голяма
целулита е видимо намалял

За да не става много дълга статията ще напиша отделно зе всеки продукт който съм ползвала мойто мнение,макар крайния резултат да е съвкупност от всичко :).

   


2 коментара:

  1. Ох, как се казва този уред, как се ползва и откъде може да си го купи човек?
    Изглежда изключително странно :д

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. В първия линк съм писала за уреда ,аз моя го купих от продавалника :)

      Изтриване