вторник, 27 ноември 2012 г.

Френски маникюр с панделкиДнес ще ви покажа един малко по-различен френски маникюр.На безимения пръст и на палеца вместо типичната бяла лента накрая една нежна декорация с панделка.Основния цвят който ползвах е Essence 05 sweet as candy,панделките направих с лак за нокти и инструмент за точки.

3 коментара:

 1. Здравей, много харесвам блога ти и го избрах за наградата Blog Your Heart Out. Честито! Може да видиш подробности в моя блог: http://kati-kz.blogspot.com/2012/12/blog-your-heart-out.html

  ОтговорИзтриване
 2. Здравей, много ми харесва основния цвят - от доста дълго време търся млечно бял лак, който да не е нито прекалено прозрачен, нито прекалено гъст, че да оставя на линни. Само че този на Есенс на снимката е розов - може ли да ми препоръчаш млечно бял, който с едно нанасяне да постига същия ефект?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Този на снимката е този който ползвах за маникюра,въпреки че в шишето е розов,нанесен на един слой седо много нежно със съвсем лек розов отенък,незабележим нс снимки.За мен този лак е перфектен за основа на френски маникюр.

   Изтриване