сряда, 2 септември 2020 г.

Шампоан против косопад Loreal Density Advanced





Привет :)

Днес отново съм на тема грижа за косата,неведнъж съм писала колко много грижи се налага да полагам за косата ми.Имам тънка и слаба коса,с бързо омазняващи се корени и сухи и цъфтящи краища.Не третирам косата си по никакъв начин,не я боядисвам,не ползвам сешоар,преса или маша за коса.Старая се да подбирам качествени продукти за измиване,подхранване и защита.
Доста често правя и домашни маски .
През есения сезон почти винаги започва косопад ,които се отразява изключително зле на вида на косата ми.От няколко години още от началото на есента започвам с грижите против косопад,освен хранителни добавки  и домашни маски много важна част от грижата е избора на подходящ шампоан.Тази есен реших да пробвам шампоан против косопад Loreal Density Advanced.
Ползвала съм и други шампоани от професионалната серия на Лореал,цените им са сравнително приемливи за професионална козметика за коса,от някои съм доволна,от други не толкова.
Да се върнем на шампоан против косопад Loreal Density Advanced


Ето какво обещават производителите:

L'Oréal Professionnel е водеща световна марка на пазара с ексклузивно присъствие във фризьорските салони;Продуктите на L'Oréal Professionnel, са разработени в тясно сътрудничество с водещи фризьори и са резултат от техническата експертиза и технологичните постижения на L'Oréal Research.

Шампоан против косопад L'Oréal Professionnel Density Advanced за красива коса, която остава на мястото си!

Спрете да се притеснявате от тънката си коса, която преди това е била изключително обемна. Шампоанът за възобновяване на гъстотата на слабата коса L’Oréal Professionnel Série Expert Density Advanced ефективно подхранва корените на косата и възстановява обема и ефирността й. За да може косата ви отново да е красива такава каквато е.4

Шампоан, който активира микроцируклацията на скалпа, уплътнява изтънялата коса и придава здравина, сила и плътност на косъма. Спомага за уплътняването на косата и придава жизненост. Подходящ за всеки тип коса, особено за изтъняла и увредена коса. Неговата формула с витамини РР, витамин В6 и Омега-6 се бори срещу косопада, стимулирайки дейността на клетките и подобрява кръвообращение в скалпа. Възстановява плътността на косата и здравия ѝ вид, като я оставя мека и жизнена. 

Допълва програмата AMINEXIL - използва се както по време на програмата, така и за превенция.


Активни съставки:


- НУТРИ КОМПЛЕКС ОМЕГА-6 – Омега-6 се трансформира в липид и серамид, като подпомага подсилването
на косъма.


Начин на употреба: Нанесете на мокра коса, разпенете и отмийте. При нужда повторете с по-малко количество шампоан.

Моите впечатления:

Ползвам шампоана от сравнително скоро време ,мия косата си през 2-3 дни.Първото което ми направи впечатление е аромата,доста силен и неприятен,слава богу не се задържа в косата след изплакване.Шампоана е много икономичен,нужно е малко количество от него за да направи обилна пяна.
Както повечето шампоани против косопад изсушава косата и я прави по твърда,което в моя случай е добре,но не и за и без това сухите краища на косата ми.Задължително трябва да нанеса маска или балсам след него по дължините на косата.

Относно ефекта му против косопад,ще допълня след като изразходвам опаковката какъв е бил ефекта.

Както написах след шампоана задължително е нужно да нанеса маска за коса,избрах да пробвам маска на неизвестна за мен фирма Stapiz.Избрах маска за обем stapiz sleek line volume.


Малко повече за марката и какво обещават производителите :

Марката Stapiz е полска козметика, специализирана в производството на професионална козметика, предназначена за грижа и стайлинг на косата и грижа за скалпа. Широката гама от продукти- кремове, балсами, шампоани, козметика за коса, козметика за скалпа, подхранващи маски за косата и скалпа, продукти против косопад, бои за коса, в чийто състав влизат специално подбрани съставки като арганово масло, копринени протеини, хиалуронова киселина, екстракт от морски водорасли и редица други. С оригиналната козметика Stapiz ще имате невероятна коса.

Тънките и слаби кичури трудна се моделират в подходяща прическа. За да се радвате на страхотна визия, използвайте маската за обем Sleek Line Volume на полската марка Stapiz, обогатена с копринени протеини.

Козметичният продукт, както и цялата линия Sleek Line, е предназначен за тънка коса. Маската не само оптически ще увеличи обема, а ще направи кичурите по-плътни и здрави и ще ги предпази от агресивни външни фактори, като слънчеви лъчи, прах, температурни амплитуди. Моделирането на подходяща прическа ще бъде лесно и приятно. Копринените протеини заздравяват структурата на косъма, изглаждат и дават фин блясък.

Плътна, пищна, блестяща и здрава коса, пълна с обем - това е резултатът, който ще постигнете с копринена протеинова маска Stapiz Sleek Line Volume.

Начин на употреба: Нанесете част от маската върху чиста и влажна коса, оставете за около 3-5 минути. След това изплакнете обилно с вода. 


Моето мнение :

Маската е със средно гъста консистенция ,приятен аромат,който не се задържа в косата след изплакване.Първия път като я пробвах не останах доволна и реших,че е от количеството което съм нанесла(нанесох количество колкото орех само по дължината на косата),при следваща употреба сложих повече и стоях по-дълго време с маската,разлика в резултата нямаше.Определено не е маска подходяща за моята коса,прави краищата на косата ми сухи и хвърчащи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар